Prenájom obchodného priestoru, Vápenka, Bratislava - Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom dva 3-izbové apartmány na Ranči u Ouzkých v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Apartmány sa nachádzajú na zvýšenom prízemí a sú súčasťou luxusného komplexu.

Dispozícia každého z apartmánov je: priestranná chodba, samostatné 3 izby, šatník, komora, samostatná kúpeľňa, samostatná toaleta a príprava na kuchyňu. Priestory sa prenajímajú nezariadené, dohoda možná s majiteľmi. Apartmány sú vhodné aj ako obchodné alebo kancelárske priestory. V areáli Ranču sa nachádza reštaurácia ktorá varí menu od pondelka do piatka, ktorá je vybavená kongresovou halou pre 150 ľudí, kompletne v celom areáli je neobmedzené množstvo parkovacích miest.

Cena nájmu predstavuje 800,- €/mes. vrátane energií, KTV a vyhradeného parkovania. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom
Prenájom Cena v RK
Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom

Ulica Štefana Králika (DNV, BA IV.) – obchodný priestor s výkladmi po celej šírke na prízemí novostavby bytového domu (kolaudácia domu v roku 2002), priestor o výmere 888m2 +...

Obchodné priestory 941 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Štefana Králika
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom Cena v RK Obchodné priestory 941 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Štefana Králika
prenájom