BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nájsť novostavbu veľkého bytu s dostatkom izieb, priestoru, vyhotovený v skvelom prevedení, v kľudnej lokalite a ešte za dobrú cenu býva v dnešnej dobe náročné. My však máme pre Vás jedného adepta.
Ponúkame na predaj novostavbu 5 izbového bytu o výmere 116 m2 s terasou o výmere 20 m2 a pochôdznym podkrovým nad celým bytom, ktoré slúži ako veľký odkladací priestor (cca 100m2). Ponúkaný byt sa nachádza na 1. poschodí a má samostatný vstup s privátnym schodiskom. Nachádza sa v rodinnom dome s 3 bytovými jednotkami na Platanovej ulici v mestskej časti Vrakuňa.
Aktuálne bola dokončená hrubá stavba bytového domu a celkové ukončenie stavby je naplánované na máj 2024 , po ktorom následne prebehne kolaudácia.
Dotiahnuté sú tu všetky inžinierske siete okrem plynu (voda, elektrina, kanalizácia a optika od spoločnosti UPC)

Veľkou výhodou je elektrické podlahové vykurovanie s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti samostatne vďaka termostatom. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. V byte je komplet spravená predpríprava na kuchynskú linku a na klimatizáciu v každej izbe. Taktiež je dorobená predpríprava na satelit. Strešné okná sú väčšie, ako býva štandard, čo zabezpečuje skvelú svetelnosť v celom priestore.

DISPOZÍCIA
- vstup s privátnym schodiskom
- predsieň s chodbou
- 3 samostatné nepriechodné izby
- hlavná spálňa
- priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou
- priestranná terasa (20 m2), na ktorú sa vychádza z obývačky a rovnako aj zo spálne
- veľká kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlo a WC
- technická miestnosť so samostatným WC, umývadlom, a predprípravou na práčku a sušičku kde bude umiestnený aj el. bojler
- veľký šatník
- pochôdzna povala tiahnuca sa takmer nad celou plochou bytu

Mesačné náklady sú odhadované na 150,-€ ( elekrina voda, fond opráv, smeti).

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

CENA
Cena bytu spolu s 2 vonkajším parkovacími státiami v stave holobyt je 299 900 €. V prípade záujmu možnosť dokončenia bytu do štandardu ( podlahy, dlažba, obklady, sanita, interiérové dvere) a taktiež dobudovania prístrešku pre auto.
K cene bytu bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 3000 €.

BYTOVÝ DOM
Bytový dom bude dokončený do štádia holodom. Technicky sa jedná o menšiu tehlovú stavbu definovanú ako rodinný dom s 3 bytovými jednotkami. Dom je vyhotovený z tehly hr. 30cm, zateplený polystyrénom hr. 20cm a zastrešený krytinou zn. Bramac, má plastové okná (3sklo) v kombinácii plast/ antracit. Pozemok v areáli bude oplotený s el. bránou na diaľkové ovládanie, parkovacie státia budú vydlaždené zámkovou dlžbou a popri dome pôjde betónová cesta.

PARKOVANIE, POZEMOK:
Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku. K bytu prislúchajú 2 vyhradené parkovacie státia v uzavretom areáli. Súčasťou je spoluvlastnícky podiel na zastavanom pozemku + výhradné vlastníctvo pozemku pod parkovacími státiami.

LOKALITA
Bytový dom je situovaný v kľudnej tichej uličke v časti Vrakune, kde sú len rodinné domy. V lokalite je dobrá občianska vybavenosť, potraviny, obchody, školy, školky, zástavky MHD, reštaurácie, lekáreň a pod.

NAŠE SLUŽBY
Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Podobné realitné ponuky

BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním
Predaj 285.000,- €
BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním

Nájsť novostavbu veľkého bytu s dostatkom izieb, priestoru, vyhotovený v skvelom prevedení, v kľudnej lokalite a ešte za dobrú cenu býva v dnešnej dobe náročné. My však máme pre Vás...

5 a viac izbový byt 116 m2 Bratislava - Vrakuňa / Platanová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním 285.000,- € 5 a viac izbový byt 116 m2 Bratislava - Vrakuňa
Platanová
predaj