Predáme príjemný 4i byt v pôvodnom stave, Čmelíkova ul, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 4 izbový príjemný byt, v tichej lokalite Ružinova, Čmelíkova ulica. Byt má rozohu 82,29 m2 + balkón 3,31m2. Byt je orientovaný na 3 svetové strany V, Z, J. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 7. Byt má výbornú dispozíciu, 4 samostatné nepriechodné izby a ďalšiu samostatnú miestnosť, ktorá môže byť použitá ako priestraný šatník.
Byt má nové bezpečnostné dvere a plastové okná vymenené v 2015, inak je v pôvodnom stave. K bytu patrí úložný priestor 1,20 m2 na medziposchodí.

Byt sa nachádza v panelovom dome, ktorý bol zateplený v 2015. V tomto roku boli rekonštruované aj vstupné priestory vrátane vstupnej brány. Byt je vhodný pre záujemcu, ktorý si chce svoje nové bývanie upraviť podľa vlastných predstáv. Byt je prázdny, kúpou bude uvoľnený.

Bytový dom sa nachádza vo výbornej tichej lokalite, s plnou občianskou vybavenosťou, vrátane školy, škôlky, 2 gymnázií. Zástavka MHD sa nachádza v blízkosti. Do centra je dostupnosť MHD do 15 min.

Predajná cena bytu je 143.000,- EUR vrátane provízie realitnej kancelárii a poplatkov súvisiacich s predajom a prevodom nehnuteľnosti.



Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava II