Predaj 3 izb.byt s krbom+záhrada 130 m2,parkovanie ZÁHORSKA BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL ponúka na predaj 3 izbový byt s krbom 96 m2 so záhradou 130 m2 a parkovacím státim, v NOVOSTAVBE Záhorská Bystrica, ul. STRMÝ VŔŠOK

Stav a dispozičné riešenie
Byt sa nachádza na prízemí v dome s tromi bytmi, v tehlovej novostavbe skolaudovanej v roku 2010. Moderná dispozícia bytu - priestranná chodba, veľká obývacia miestnosť s krbom priechodná s kuchyňou, spálňa, detská izba, kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC, ďaľšie samostné WC. K bytu prináleží vlastná záhrada 130 m2, 2 parkovacie miesta, spoluvlastnícky podiel na spoločných priestoroch domu. Vstup do bytu je samostatný a bezbariérový.
Materiály : drevené podlahy, keramická dlažba, plastové trojkomorové okná, bezpečnostné dvere, predpríprava na klimatizáciu. Kuchyňa je vybavená drevenou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi : teplovzdušná rúra, digestor, plynová varná doska. Byt je vykurovaný spoločným kondenzačným plynovým kotlom s dvojokruhovým zásobníkom TÚV s objemom 400 L, teplá voda je zabezpečená aj 2 solárnymi kolektormy. Byt je vo výbornom stave k okamžitému nasťahovaniu bez ďaľších investícií. Mesačné náklady pre 3 osoby - 100 eur.

Lokalita
Strmý vŕšok má všetky výhody bývania v meste a zároveň poskytuje komfort, súkromie a pokojné bývanie v prostredí lesov Malých Karpát. Vynikajúce napojenie na diaľničné komunikácie a MHD priamo v satelitnom objekte Vám zaručuje bezproblémovú dopravu do centra BA cca 20 min., ako aj smer Záhorie. Záhorská Bystrica poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť - 3 materské škôlky, ZŠ, Billa, Tesco, pošta, reštaurácie, čistiareň, zdravotné stredisko, lekáreň a možnosť športovo - rekreačných aktivít : turistické, cyklistické trasy, tenisové kurty.

Cena bytu vrátane 1 parkovacieho státia a provízie RK 169.000 eur

Podobné realitné ponuky