Na predaj 4 izb.byt 159 m2, záhrada, parkovanie - ZÁHORSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL ponúka na predaj 4 izbový byt 159 m2 s krbom + záhrada s parkovaním pre 2 autá v NOVOSTAVBE v BA IV - Záhorská Bystrica, ul. Strmý vŕšok.


STAV A DISPOZIĆNÉ RIEŚENIE
Byt sa nachádza na 1. NP/ 2 ( pod bytom, je ďaľší byt ) v tehlovej novostavbe skolaudovanej v r. 2010. Byt s úžitkovou plochou 134 m2 + 2 logie 25 m2 je prakticky riešený. Moderná dispozícia bytu pozostáva z priestrannej veľkej obývacej miestnosti s krbom priechodná je s kuchyňou, v ktorej sa nachádza praktická komora, 3 samostatných izieb : spálne, detskej izby, pracovne, 2 šatníkov, 2 kúpeľní s WC a samostatnej toalety. Oddychovú, oddelenú časť bytu pre rodičov tvorí : spálňa so samostatným šatníkom a kúpelňou so sprchovacím kútom, umývadlom, WC. V priestrannej chodbe sa nachádza šatník, samostatná toaleta s umývadlom a ďaľšia kúpeľňa s rohovou vaňou, dvojumývadlom, WC.

Materiály : drevené podlahy, keramická dlažba, plastové trojkomorové okná, klimatizácia, bezpečnostné dvere. Drevená kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi: teplovzdušná rúra, umývačka riadu, plynová varná doska, digestor. Byt je vykurovaný spoločným kondenzačným plynovým kotlom s dvojokruhovým zásobníkom TÚV s objemom 300 L, teplá voda je zabezpečená aj 2 solárnymi kolektormy. K bytu prináleží pozemok 74 m2, spoluvlastnícky podiel na záhrade 178 m2 a parkovacie státie pred domom. Súčasťou predaja je jedno garážové miesto : 13.000 eur, ktoré sa nachádza v dvojgaráži s elektr. bránou v suteréne domu. Byt je vo výbornom stave k okamžitému nasťahovaniu bez ďaľších investícií.

LOKALITA
Lokalita Strmý vŕšok má všetky výhody bývania v meste a zároveň poskytuje komfort, súkromie a pokojné bývanie v prostredí lesov Malých Karpát. Vynikajúce napojenie na diaľničné komunikácie a MHD priamo v satelitnom objekte Vám zaručuje bezproblémovú dopravu do centra BA cca 20 min., ako aj smer Záhorie. Záhorská Bystrica poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť - 3 materské škôlky, ZŠ, Billa, Tesco, pošta, reštaurácie, čistiareň, zdravotné stredisko, lekáreň a možnosť športovo - rekreačných aktivít : turistické, cyklistické trasy, tenisové kurty.

Podobné realitné ponuky