Predaj 3 izbového bytu 104 m2 Majerníková, Bratislava-Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj atypický veľkoryso riešený 3 izbový byt v Karlovej Vsi na Majerníkovej ul. Byt sa nachádza na prvom podlaží terasovitého bytového domu (novostavby) s orientáciou do tichého vnútrodvora, mimo hlavnej cesty.
Úžitková plocha bytu je 104 m2 (90 m2 samotný byt, 10 m2 zastrešená loggia, 4 m2 murovaná pivnica v suteréne domu).

Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, veľkoryso riešenej kúpeľne s rohovou vaňou, sprchovým kútom a umývadlom, samostatného WC, otvorenej dispozície kuchyne prepojenej s obývacou miestnosťou, detskej izby (momentálne využívanej ako pracovňa) a priestrannej spálne s východom na loggiu.
Vybavenie bytu tvorí nábytok vyrobený na mieru, rolldor v predsieni a v pracovni, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (5-horákový plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlná rúra, zabudovaná práčka), v obývacej izbe je inštalovaný krb na biopalivo, v spálni podlahové kúrenie. V celom byte je položené drevená podlaha Jatoba, v kúpeľni a WC dlažba. Okná sú izolačné trojsklo so žalúziami, na loggii a izbe sú inštalované elektricky ovládané hlinníkové žalúzie. Bytový dom má vlastný kotol, v byte sa nachádza termostat na regulácciu teploty. Orientácia bytu je na juhozápadnú stranu, čo zabezpečuje presvetlenie bytu počas celého dňa. Parkovanie je zabezpečené na súkromnom parkovisko pre rezidentov, verejné parkovanie aj pred domom.

Byt je momentálne využívaný ako ateliér, príjemnú atmosféru dotvára aj jeho atypický pôdorys. Svojou polohou zabezpečuje obyvateľom pokojné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou v lokalite a dobrou dostupnosťou (zastávka MHD, trolejbus vo vzdialenosti 20 m).

Cena bytu: 259.000 EUR, vrátane provízie RK
Kontakt: Katarína Marišová, ,

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava IV