Top LUXUSNÝ 3izb. byt Villa RUSTIKA s terasou (r.2011)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj byt pre náročného klienta v projekte VILLA RUSTICA – v Dúbravke, 4 roky zabývaná lokalita nízko-podlažných obytných víl v miernom kopci pri zeleni, tichá a pekne upravená obytná zóna. Kolaudácia bola v roku 2011 ako holo-byt, bol dokončený na kľúč externou vybranou firmou a je reálne obývaný od roku 2013.
Je situovaný na II.NP, dispozíciou riešený ako 3-izbový s čistou úžitkovou plochou bytu 108,13 m2 + terasa 14,57 m2 + murovaná pivnica 5,31 m2.
V cene bytu, pivnice a dvoch parkovacích miest je aj nadštandardné zariadenie na mieru. Základné interiérové vybavenie od podlahy, dlažby, obklady, vstavané nábytky na mieru, interiérové dvere, sanita, kuchynská linka, dizajnové talianske krištáľové svietidlá a všetky ostatné zriaďovacie predmety sú materiálovo najvyššej kvality, od značkových výrobcov a precízne spracované – ostatné interiérové zariadenie v prípade záujmu kúpy je na dohode s vlastníkom. Celý byt pôsobí jednotne a vzdušne s čistými líniami, 100% pravidelne udržiavaný. Prvky: žula, mramor, drevo... značky – HANÁK, DURAVIT, BLANCO, FORSAN, MIELLE ...
Byt má vstupnú halu so šatníkom, samostatné wc s umývadlom, veľký priestranný obývací priestor spojený s kuchyňou, celopresklenná stena s hliníkovými vonkajšími žalúziami na DO, so vstupom na obdĺžnikovú terasu. Z obývačky sa prechádza do menšej chodby z ktorej sa vstupuje do detskej izby, samostatnej spálne a priestrannej kúpeľne s wc, vaňou a bidetom. Spálňa má francúzsky balkón. Byt je bezbariérový (aj z garáží výťah až k bytu), juhovýchodne orientovaný a svetlý. Optika, bezpečnostné zariadenie... Vlastníci rokujú o oplotení zóny s vjazdom cez rampu.
V prípade záujmu je možné dokúpiť 2 parkovacie miesta v garáži na I.NP, jedno výmerou štandard, druhé nadrozmerné vyhovuje výmerou k parkovaniu väčšieho (napr. terénneho) vozidla. (+ 2x 12.000 €)

Nehnuteľnosť je po kúpe voľná. Cena je 299.000 € . Kontakt pre ďalšie informácie alebo obhliadku:

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava IV