Predaj 3 izbového bytu 85 m2 Trnavská cesta, Bratislava-Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne iba u nás, ponúkame na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt v širšom centre mesta. Byt má rozlohu 85,25m2, z čoho 77,75m2 tvorí samotný byt, ktorý je bez balkónu a k bytu prislúcha pivnica 7,50 m2. Byt pozostáva z chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, z dvoch priestranných spální, veľkej kúpeľne s WC.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie boli nalievané podlahy (vrátane podložia - betón, anhydrid), repasované parkety, nové siete ako kanalizácia, voda, plyn, menená dispozícia stien, kompletne nová elektroinštalácia, omietky, stierky, nátery, okná, drevené parkety, kvalitné dlažby a obklady, nová kúpeľňa (vaňa, sprcha, WC), kuchynská linka, vstupné bezpečnostné dvere a interiérové dvere. V byte je prihlásená pec na tuhé palivo (vyvložkovaný komín - revízna správa). V byte po predaji ostáva kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, sklo keramická varná doska, pec na tuhé palivo a vstavaná skriňa).

Byt sa nachádza na 5.posch./5, tehlového domu s výťahom. Bytový dom je kvalitná suchá stavba, strecha na dome je nová. Bytový dom sa nachádza v blízkosti Trnavského Mýta, v atraktívnej rezidenčnej časti Bratislavy. V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, pošta, obchody, banky, nemocnica, obchodný dom Centrál, Zimný štadión, trhovisko. Vzdialenosť do centra mesta je cca 10 minút.
Veľmi dobrá dopravná dostupnosť. Možnosť parkovania pred domom alebo vo dvore.

maklér: Ing. Ján KAREL, , www.fincentrumreality.sk

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava III