3 izbový byt bez depozitu, Čiernovodská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom zariadený 3 izbový byt v lokalite Bratislava II. Vrakuňa, Čiernovodská ulica. Plocha bytu je 70 m2, byt má balkón. Nachádza sa na 5/12 poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom je po rekonštrukcii, je zateplený s novou vstupnou bránou.
STAV BYTU:
V byte sú 3 samostatné izby, samostatná kuchyňa s balkónom, murovaná kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, priestranná hala a chodba. Byt sa prenajíma zariadený vrátane spotrebičov (chladnička, kombinovaný sporák – plyn a elektrika, digestor, mikrovlnná rúra), TV, internet, práčka v kúpeľni a svietidlá v každej miestnosti. Byt je aktuálne zariadený pre rodinu (obývačka, spálňa, detská izba), ale nakoľko sa v byte nachádza 5 postelí, je vhodný aj pre študentov.
Byt je voľný ihneď.
Cena nájmu je 500,-€ + 150.-€ energie. Majiteľ nevyžaduje depozit!!!
PLATBY:
Nájom - 650,- €, bez depozitu, provízia pre RK: 600,- €
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne,zdravotné zariadenie škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Podobné realitné ponuky