Predaj 4 izbový byt 119 m2 s balkónom v Senici TYP-08

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pekný priestranný 4 izbový byt v širšom centre Senice. Byt o celkovej výmere 126,27 m2 sa nachádza v päťposchodovej novostavbe v tichej lokalite v blízkosti Záhorskej galérie.

Dispozícia: obývačka je spojená s kuchyňou a v byte sú ešte tri nepriechodné izby a samostatný šatník. Byt má balkón s prístupom z obývacej izby.

Výmery bytu: podlahová plocha 118,69 m2, plocha balkóna 7,58 m2.

Byt sa predáva v stave holobyt : plastové 5 komorové okná, vnútorné plastové a vonkajšie hliníkové parapety, sadrové omietky a základný náter, hrubé montáže rozvodov vody, ÚK kompletne vrátane radiátorov s termostatickými hlavicami, elektroinštalácie kompletne so zásuvkami a vypínačmi s výnimkou svietidiel, domový telefón, 1 prípojka TV + internet, vstupné vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere. Byt je možné dokončiť do štandardu alebo nadštandardu.

K bytu je možné dokúpiť parkovanie v uzavretých garážových státiach (od 5.072 €) alebo parkovacie miesto (od 2.499 €) v uzavretom areáli a skladový priestor - pivnicu (od 1.252 €).

Mesačné zálohové náklady za užívanie bytu sú 162 € pri 3 osobách. Zahŕňajú náklady na dodávku tepla, teplej vody, studenej vody, elektrickú energiu spoločných priestorov a výťahu, upratovanie spoločných priestorov, havarijnú službu, poistné objektu, fond opráv a náklady na správu. Zálohy nezahŕňajú spotrebu elektrickej energie bytu, odvozu odpadu, internet, ktorých dodávku si zazmluvňuje vlastník bytu priamo s dodávateľmi.

Bytový dom sa nachádza v príjemnom prostredí širšieho centra mesta v blízkosti je škola, Lidl, Kaufland, autobusová stanica, športová hala, banky a hotel. Atraktívna novostavba ponúka moderné nové bývanie v 55 bytoch na 2. až 6. nadzemnom podlaží, od 2-izbových (od 52 m2 do 68 m2), 3-izbové (od 80 m2 do 109 m2) až po 4-izbové (126 m2), každý s loggiou. Dostupná cena, výborné dispozičné riešenia bytov, možnosť výberu štandardu, nadštandardu alebo holobytu sú garantované predpoklady spokojnosti klientov s kúpou bytu v tejto novostavbe. Komfort nového moderného bývania zabezpečuje informačný systém objektu (vrátnik), vlastná plynová kotolňa domu, parkovanie v uzavretých garážových státiach a vlastný uzavretý areál so zeleňou a parkovaním.



Kontakt:
Miloslav Mader



Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Senica

4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže
Predaj 99.000,- €
4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže

RADO ׀ Štvorizbový byt v meste Šaštín StrážeRADO Reality vám ponúka na predaj 4 izbový byt o rozlohe 80m2 v meste Šaštín stráže časť Stráže.Byt sa nachádza na prvom...

4-izbový byt 80 m2 Šaštín-Stráže / M.R. Štefánika
 4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA
Predaj Cena v RK
4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA

Krásny 4 – izbový byt s veľkým balkónom, nový nábytok, kryté parkovacie státie priamo pri východe do garáží, jedno vonkajšie státie , pivničná kobka a k tomu lokalita kde máte všetko...

4-izbový byt 0 m2 Senica / Sadová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže 99.000,- € 4-izbový byt 80 m2 Šaštín-Stráže
M.R. Štefánika
predaj
4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA Cena v RK 4-izbový byt 0 m2 Senica
Sadová
predaj