Na predaj 4 izbový byt, 87 m2 , Považská Bystrica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj veľký, slnečný 4 izbový byt v Považskej Bystrici, časť Hliny. Byt je na druhom podlaží päťposchodovej bytovky. Dispozícia bytu sa skladá z vstupnej chodby, kúpeľne, toalety, spálne, 2x detskej izby, technickej miestnosti, obývacej miestnosti a kuchyne so špajzou. Z obývacej miestnosti je možný vstup na balkón. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu plastových okien, plávajúce podlahy, dlažba, nová kúpeľňa presvetlená sklobetónom, nové rozvody vody, elektriny, nová kuchynská linka na mieru.

Kúrenie je centrálne, k bytu prináležia 2 pivnice každá o výmere 2 m2. Vybavenie bytu môže ostať po vzájomnej dohode. Byt odporúčame vidieť. Bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. V roku 2017 je naplánované kompletné zateplenie bytovky a prerobenie balkónov. Z bytu je nádherný výhľad na vrch Manín a okolitú prírodu.

V okolí sa nachádza komplexná občianska vybavenosť ako obchody, lekáreň, reštaurácia, detské ihrisko a detské centrum, autobusové zastávky, materské a základne školy. Lokalita bytu ponúka výhody bývania v tichej a pokojnej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra Považskej Bystrice , čo robí z tejto časti vyhľadávanú a lukratívnu lokalitu pre trvalé bývanie.


V prípade bližších informácii volajte:

Marian Kašuba, M.B.A.
Váš partner v realitách

RADO Reality Group, s.r.o.
M |

Cena : 68 900 eur

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky

NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN,
Predaj 149.000,- €
NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN,

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/yHNkbsm5wkw *************************Tureality ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 4+KK byt v novostavbe v Považskej Bystrici...

4-izbový byt 94 m2 Považská Bystrica