Rezervované! Veľký 4i byt 85m2 + 15m2 garáž + vlastná záhrada, Beckov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký 4izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v obci Beckov, neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Vďaka veľkému množstvu nadnárodných spoločností v oblasti okolo Nového Mesta nad Váhom, je v okolí najnižšia nezamestnanosť na Slovensku. Byt s rozlohou 85m2 Vám ponúka komfort bývania v bytovom dome a zároveň príjemné prostredie, ticho a kľud vidieka. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 3m2, lodžia s rozlohou 3,5m2, a veľkou výhodou je garáž nachádzajúca sa priamo pod bytom s rozlohou 15m2. V garáži sa nachádza osvetlenie a elektrika, čo ocenia najmä domáci kutilovia. K bytu patrí naviac pozemok pred bytovkou využívaný prevažne na pestovanie domácich plodín.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza do samostatného WC s umývadlom a do hlavnej miestnosti momentálne využívanej ako jedáleň (možné využivať ako obývaciu izbu). Z nej sa ďalej vchádza do samostatnej kuchyne s veľkou odvetranou špajzou. Z hlavnej miestnosti je vstup do troch samostatných izieb a kúpeľne. V jednej z izieb je vstup na lodžiu. Byt sa nachádza na prvom poschodí z 2.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015, ktorá zahŕňala výmenu elektrických, vodovodných, plynových rozvodov a rozvodov kúrenia, nové stierky, plávajúce podláhy, dlažby, plastové okná Slovaktual (trojsklo), bezpečnostné dvere Bedex, vnútorné zárubne aj dvere, osvetlenie a murované jadro. V prípade potreby je možné dodať fotodokumentáciu z rekonštrukčných prác.

Byt sa predáva čiastočne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (rúra, varná doska, umývačka riadu) a vstavané skrine na chodbe a v spálni. Ostatný nábytok podľa dohody s majitelmi bytu.

Kúrenie v byte je zabezpečované kondenzačným plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni. Teplá voda v kúpeľni je taktiež zohrievaná plynovým kotlom a teplá voda v kuchyni a na WC je zohrievaná elektrickým kotlom umiestneným v špajzi. Vďaka tomu sú celkové náklady na bývanie úctyhodných 123,-€ mesačne (50€ fond opráv, 33€ elektrika, 40€ plyn). Všetky rozvody vody, elektriky a plynu, oba kotle ako aj pripojené zariadenia prešli kontrolou revízneho technika.

V bytovom dome sú plánované rekonštrukčné práce spoločných priestorov na rok 2016, ktoré budú v prvej fáza zahŕňať výmenu vchodových dvier a okien v spoločných priestoroch. V roku 2013 bola rekonštruovaná strecha.

V blízkosti obce sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Základná škola, škôlka, potraviny, lekáraň, lekári, zubár, cukráreň, široko ďaleko vyhlásená reštaurácia Kúria a zrekonštruovaný hrad Beckov. Neďaleko Beckova sa nachádza lyžiarska zjazdovka Kálnica, čo ocenia najmä milovníci zimných športov.

V prípade ďalších informacií volajte:

Patrik Pavlík
Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.
M |
radoreality.sk
predavamnehnutelnost.sk

Cena 82.900,-€

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE
Viac informácií na radoreality.sk

Podobné realitné ponuky

Veľký 4 izbový byt 95 m2 s lodžiou, Tematínska ulica
Predaj 123.900,- €
Veľký 4 izbový byt 95 m2 s lodžiou, Tematínska ulica

EXKLUZÍVNE - Ponúkame vám na predaj veľký 4 izbový byt v Novom Meste nad Váhom.Rozloha bytu je 95 m2.Prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, staršia rekonštrukcia kuchyne, plávajúce...

4-izbový byt 95 m2 Nové Mesto nad Váhom / Tematínska
Rezervovaný - 4 izb.bytu, Malinovského v Novom Meste n/V
Predaj 152.900,- €
Rezervovaný - 4 izb.bytu, Malinovského v Novom Meste n/V

BpV práve rekonštruuje pre konkrétneho zákazníka 4 izbový byt na ulici Malinovského v Novom Meste nad Váhom.Celková plocha bytu je 82m2 vrátane v pivnice + lóggia o výmere cca...

4-izbový byt 82 m2 Nové Mesto nad Váhom / Malinovského
Predaj, štvorizbový byt Nové Mesto nad Váhom - ZNÍŽE...
Predaj 124.900,- €
Predaj, štvorizbový byt Nové Mesto nad Váhom - ZNÍŽE...

Ponúkame na predaj priestranný štvorizbový byt na sídlisku Hájovky v Novom Meste nad Váhom, ktorý sa nachádza na piatom poschodí zatepleného bytového domu s novým výťahom.K bytu patrí aj...

4-izbový byt 94 m2 Nové Mesto nad Váhom
Na predaj nadrozmerný 4 izbový byt Stará Turá, 109 m2
Predaj 72.000,- €
Na predaj nadrozmerný 4 izbový byt Stará Turá, 109 m2

189504 Na ulici Jiráskova predáme 4 izbový byt s úžitkovou plochou 109 m2. Nachádza sa na 1. poschodí. Nemá štandardnú dispozíciu, pozostáva z dlhej chodby kde sa nachádza kuchynský kútik...

4-izbový byt 109 m2 Stará Turá / Jiráskova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Veľký 4 izbový byt 95 m2 s lodžiou, Tematínska ulica 123.900,- € 4-izbový byt 95 m2 Nové Mesto nad Váhom
Tematínska
predaj
Rezervovaný - 4 izb.bytu, Malinovského v Novom Meste n/V 152.900,- € 4-izbový byt 82 m2 Nové Mesto nad Váhom
Malinovského
predaj
Predaj, štvorizbový byt Nové Mesto nad Váhom - ZNÍŽE... 124.900,- € 4-izbový byt 94 m2 Nové Mesto nad Váhom predaj
Na predaj nadrozmerný 4 izbový byt Stará Turá, 109 m2 72.000,- € 4-izbový byt 109 m2 Stará Turá
Jiráskova
predaj