Na predaj 4-izbový byt Malá Ida, Pánsky les

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásny 4-izbový byt s terasou v novostavbe v lokalite Košice - Malá Ida, Pánsky les. Celková podlahová plocha bytu je 330 m2,. Byt o výmere 225 m2 sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží z dvoch.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenským kútom, šatníka, štyroch izieb a dvoch kúpeľní. Rozsiahla obývačka je presklenná po celej východnej aj západnej strane a je z nej prístup na terasu. Dve izby sú orientované na južnú stranu, jedna na západnú. K bytu prislúcha terasa o výmere 74,10 m2 a priestranná dvojgaráž (34 m2), plus 2 parkovacie miesta.

Byt sa predáva vrátane príslušenstva: 2 nadštandardne zariadené kúpeľne, predsieň, špičková kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, vlastná kotolňa s plynovým kondenzačným kotlom a vlastným ohrevom teplej teplej úžitkovej vody. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Dohoda možná.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice-okolie