Na predaj 4-izbový byt, Baštová, Staré Mesto, Košice I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestory luxusného 4-izbového bytu v centre mesta na Baštovej ulici č. 10 v Košiciach. Byt o celkovej výmere 91 m2 sa nachádza na 1. poschodí tehlového obytného domu. V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia: nové rozvody vody, odpadu, plynu a elektriny, drevené okná.

Pôdorys bytu má 60 m2 +galéria má 31 m2 so svetlou výškou 185 cm. Priestor na prízemí je členený:

-kúpeľňa: vybavenie: vaňa podsvietená led svetlom, umývadlo, zrkadlo, skriňa s prádelníkom, práčka, sušička, kondenzačný kotol Viessmann so 120 l zásobníkom uložený v skrini s posuvnými dverami so senzorovým spínačom na led osvetlenie pri otvorení, WC Geberit Mera s hygienickými tryskami, odsávaním zápachu, sušičom, podsvietením a vyhrievanou WC doskou.

- kuchyňa: úplne nová linka s novými spotrebičmi Whirpool 6th sense - mikrovlná, rúra na pečenie, umývačka riadu, indukčná platňa, chladnička s mrazničkou, multifunkčný kávovar Delonghi, kuchynský robot, kuchynský stôl s dizajnovými stoličkami.

V celej kuchyni a časti obývačky sa nachádza elektrické podlahové kúrenie.

Kuchyňa je spojená s jedálňou a obývačkou - obývačku je podľa zariadenia možné využiť aj ako rokovaciu miestnosť, v obývačke je umiestnený 4K Samsung SMART TV, 138 cm uhlopriečka, stolík pod TV.

Pracovňa: 2 vstupy, dátové zásuvky, plávajúca laminátová podlaha, LED stropné svietidlo, znížený SDK podhľad, LED pás s intímnym osvetlením .

Poschodie (galéria) - veľká miestnosť so skleneným zábradlím, mäkký koberec.

Spálňa s presklenou stenou, mäkký koberec, cca 6 m2.

K bytu je možné dokúpiť podľa potreby parkovacie miesta v dvorovej časti objektu.

Byt sa nachádza približne 3 min chôdzou od centra mesta. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy je približne 2 min chôdzou.
V byte sú nové dizajnové dvere s magnetickým zámkom, takisto osvetľovacie telesá sú dizajnové.
Každá skriňa je vybavená samodoťahovacím systémom.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o. JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice I