PREDAJ: nadštandartný 4-izbový byt /115m2/ v SOHO TOWER, Komárno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj LUXUSNÝ, veľkometrážny, kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt s vlastným kúrením a ohrevom teplej vody v centre mesta, v SOHO TOWER. Moderne zrekonštruovaný, priestranný byt vo výmere 115 m2 pozostáva z kuchyne, zo štyroch izieb, z predizby, z dvoch kúpeľní s vaňou a toaletou, zo šatníka. V kuchyni nájdeme kvalitnú kuchyňskú linku so vstavanými spotrebičmi. V spálni, v kuchyni a v predizbe sú skrine ROLL-DOOR. Balkóny sú umiestnené po celom obvode bytu a ponúkajú nádherný výhľad na okolie. Vďaka vlastnému ohrevu teplej vody a vlastnému kúreniu má byt veľmi výhodné režijné náklady /len 160eur/mesiac/. Byt je na predaj čiastočne zariadený.
K bytu prináležia dve pivnice a dve strážené parkovacie miesta.
Slnečný, moderný byt s vynikajúcou polohou je ideálny pre klientov, ktorí oceňujú nadštandardné bývanie v centre mesta s krásnym výhľadom na zeleň a historické centrum.
Veľmi dobrá lokalita, priestranný byt, bezproblémové parkovanie! Jedinečná ponuka.Treba vidieť!








Podobné realitné ponuky

PREDANÉ: 4 izbový byt v KN
Predaj 84.000,- €
PREDANÉ: 4 izbový byt v KN

PREDANÉ!EXKLUZÍVNE LEN V MAX REALITY Na predaj je priestranný 4 izbový byt v Komárne na ul. Vodná vo výmere 82 m2. Nachádza sa na siedmom poschodí obnovené obytného domu...

4-izbový byt 82 m2 Komárno / Vodná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: 4 izbový byt v KN 84.000,- € 4-izbový byt 82 m2 Komárno
Vodná
predaj