Predaj 4 izb. byt 164 m2 + záhrada, parkovanie, ZÁHORSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL ponúka na predaj 4 izbový byt 164 m2 s krbom + záhrada a vlastné parkovacie státie pre 2 autá v NOVOSTAVBE v BA IV - Záhorská Bystrica, ul. Strmý vŕšok.


STAV A DISPOZIĆNÉ RIEŚENIE
Byt sa nachádza na 2 NP/ 2 v tehlovej novostavbe skolaudovanej v r. 2010. Byt s úžitkovou plochou 134 m2 + 3 logie 30 m2 je prakticky riešený. Pozostáva zo 4 samostatných izieb : obývacej miestnosti, spálne, dvoch detských izieb a samostatnej kuchyne s praktickou komorou, 2 šatníkov, 2 kúpeľní, 3 WC. Oddelenú rodičovskú časť bytu tvorí : spálňa so samostatným šatníkom a kúpeľňou so sprchovacím kútom, umývadlom, WC. V priestrannej chodbe sa nachádza šatník, samostatná toaleta s umývadlom a ďaľšia kúpeľňa s rohovou vaňou, dvojumývadlom, WC. Obývacia miestnosť so vstupom na veľkú logiu disponuje krbom, klimatizačnou jednotkou. Drevená kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi: teplovzdušná rúra, umývačka riadu, plynová varná doska, digestor.
Materiály : drevené podlahy, keramická dlažba, plastové trojkomorové okná, bezpečnostné dvere. Byt je vykurovaný spoločným kondenzačným plynovým kotlom s dvojokruhovým zásobníkom TÚV s objemom 400 L, teplá voda je zabezpečená aj 2 solárnymi kolektormy.
K bytu prináleží pozemok 75 m2, 2 parkovacie miesta a spoluvlasnícky podiel na záhrade 120 m2. Je vo výbornom stave k okamžitému nasťahovaniu bez ďaľších investícií.

LOKALITA
Lokalita Strmý vŕšok má všetky výhody bývania v meste a zároveň poskytuje komfort, súkromie a pokojné bývanie v prostredí lesov Malých Karpát. Vynikajúce napojenie na diaľničné komunikácie a MHD priamo v satelitnom objekte Vám zaručuje bezproblémovú dopravu do centra BA cca 20 min., ako aj smer Záhorie. Záhorská Bystrica poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť - 3 materské škôlky, ZŠ, Billa, Tesco, pošta, reštaurácie, čistiareň, zdravotné stredisko, lekáreň a možnosť športovo - rekreačných aktivít : turistické, cyklistické trasy, tenisové kurty.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica