Prenajmem kompletne zariadený apartmán

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam Vám na prenájom kompletne zariadený apartmán v príjemnom prostredí v obci Veľká Lomnica. Apartmán o ploche 33,80m2 má vlastné sociálne zariadenie (WC, sprchovací kút ,automatická práčka), priestrannú kuchyňu a zimnú záhradu.
Apartmán sa prenajíma zariadený a disponuje pohodlným, na mieru vytvorením zariadením, ktorým prispeje k zvýšeniu komfortu Vášho bývania. V apartmáne sa nachádza posteľ, nočný stolík, priestranná skriňa, TV, wifi internet v celom objekte. Kuchyňa je kompletne zariadená nábytkom a elektrospotrebičmi s príslušenstvom.
V objekte je možné využiť sedenie či už v zimnej záhrade alebo je aj k dispozícií vonkajšie sedenie na upravenej záhrade. Na vonkajšej upravenej záhrade s príjemným posedením v altánku s grilom a vlastnou chladničkou je možnosť grilovania, opekania.
Možnosť parkovania na parkovisku pred objektom, ktoré je monitorované kamerovým systémom!!
Veľká Lomnica – malebné mestečko na skok od najkrajšej slovenskej turistickej oblasti – Vysokých Tatier. Nádherná príroda okolia Veľkej Lomnice poskytuje nespočetný počet možností športového a rekreačného vyžitia.
Apartmánová izba sa nachádza na tichej ulici 7 km od Popradu, Kežmarku a Tatranskej Lomnice. Veľká Lomnica má kompletnú občiansku vybavenosť.
Ak máte v Tatrách prácu, alebo len hľadáte dlhodobý nájom v krásnej oblasti Veľkej Lomnice, ponúkame Vám nájom polročný, ročný či dlhší.
Majiteľ ponúka plný upratovací servis v prípade záujmu.
OBJEKT NIE JE VHODNÝ PRE RODINY S DEŤMI !!!
OBJEKT JE VHODNÝ PRE MANAŽÉROV A FIRMY !!!
VHODNÉ PRE JEDNÚ OSOBU.
BEZ DOMÁCICH MILÁČIKOV.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Kežmarok

AstonReal: PRENAJATÉ   luxusný 1-izbový byt 41m2 Kežmarok - Sever
Prenájom 500,- €
AstonReal: PRENAJATÉ luxusný 1-izbový byt 41m2 Kežmarok - Sever

AstonReal: PRENAJATÉ - dlhodobý prenájom luxusný 1-izbový byt s kompletnou rekonštrukciou v Kežmarku na ul. Severná - Ideálny pre manažéra!!!Hľadáte byt, ktorý reflektuje váš vysoký štandard života a pracovných...

1-izbový byt 0 m2 Kežmarok / Severná
Prenájom 500,- €