360° VP:: Príjemný 1-izbový byt, BA III. Rača, Podbrezovská ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom príjemný 1-izbový byt v BA III v mestskej časti Rača na úpätí Malých Karpát. Nachádza sa na druhom poschodí s výťahom v 15 ročnej novostavbe. Celková rozloha bytu je 32 m2 s balkónom 4 m2 bez pivnice. Byt je orientovaný na juh do parku v tichej lokalite. Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, kúpeľňa, WC , kuchyňa a obývačka s balkónom. Byt je voľný od 01.01.2017 a vhodný pre pár alebo jednotlivca.

STAV BYTU:
Ponúkaný byt sa nachádza v novozateplenej novostavbe, v byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, inak dlažba. Byt je kompletne zariadený, v obývačke sa nachádza rozkladacia sedačka, stolík, obývačkova zostava s televízorom, vstavané skrine. Na chodbe sa nachádzajú ďalšie vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, elektrickým sporákom a rúrou, mikrovlnkou a chladničkou. Kúpeľňa je zariadená klasickou vaňou a práčkou. Toaleta je samostatne.

PLATBY:
Cena za prenájom je 370,-EUR vrátane energii. Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesačné nájomné vo výške 370,-EUR. Vratná kaucia je vo výške 1 mesačného nájomného 370,-EUR. Provízia realitnej kancelárie je 350,-EUR.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v tichom prostredí s nízkou zástavbou v blízkosti Malých Karpát. Dobrá dostupnosť MHD. V okolí je dobrá občianska vybavenosť (Terno, Kaufland, ZŠ). Parkovanie priamo pri dome.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA
Prenájom 400,- €
PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA

LT-EUGroup.s.r.o. ponúka na prenájom 1 izbový byt po rekonštrukcii v Bratislave na ul. Račianska - Krasňany .Byt o výmere 29m² plus 3m² loggia na 3 poschodí /4...

1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača / Račianska
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA 400,- € 1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača
Račianska
prenájom