Šaľa, zrekonštruovaná garsónka na Okružnej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dohoda istá!

Súčasťou bytu je kuchynská linka so vstavanou chladničkou, dvojplatničkou a digestorom, vstavané skrine a interiérové posuvné dvere. Tichá, lukratívna lokalita, rieka Váh vzdialená cca 100m , Kaufland cca 100m.

Ponúkame na predaj garsónku v Šali - ul. Okružná, na 7. poschodí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome s výťahom (zateplený s novou fasádou). Obytná plocha: 24 m2.

Dispozícia: 1 izba, kuchyňa spojená s izbou, kúpeľňa spojená s WC (murované jadro), šatník.

Popis: Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Nové plastové okná, keramická dlažba, laminátové podlahy, vnútorné dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka, elektrické rozvody, vstavané skrine. V rámci rekonštrukcie bytového domu okrem zateplenia a novej fasády boli rekonštruované aj spoločné priestory.

Lokalita: v blízkosti domu ZŠ, MŠ, nákupné centrum, detské ihrisko, lekáreň, zdravotné stredisko, zastávka MHD, autobusová a železničná stanica. Parkovanie pred domom.

V prípade záujmu zabezpečíme sprostredkovanie úveru.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Šaľa

NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa
Predaj 52.990,- €
NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa

Realitná spoločnosť Time4dreamsVám ponúka EXKLUZÍNE na predaj investičnú garsónku v meste Šaľa- všetky fotky nájdete na našom webe time4dreams.sk- rozloha bytu je 19,84m2- nachádza sa na 6. posch...

Garsónka 19.84 m2 Šaľa / Nešporova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa 52.990,- € Garsónka 19.84 m2 Šaľa
Nešporova
predaj