360° VP:: Garsónka s lodžiou Bratislava III. N.Mesto, Kominárska ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom garsónku so zasklenou lodžiou o celkovej výmere 23 m2 + 3 m2 lodžia v lokalite Bratislava III. Nové Mesto, Kominárska ulica. Byt sa nachádza na 1.podlaží 6-podlažného tehlového bytového domu. Pod bytom sa nachádza ešte prízemie.

STAV BYTU:
Byt ponúkame do prenájmu ako kompletne zariadený. Pozostáva zo vstupnej chodby v ktorej sa nachádza kuchynská linka s sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Staré okná boli nahradené novými plastovými, lodžia je zasklená s krásnym výhľadom na detské ihrisko. Na podlahách sa nachádza dlažba alebo parkety. K dispozícií je aj posteľ po dohode s majiteľom. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, práčka a WC. Byt je k dispozícií ihneď pre 1 osobu. Domáce zviera nieje povolené. V cene nájmu 370,- euro sú zahrnuté aj energie a satelit s TV. Parkovanie je verejné, vďaka veľkému parkovisku bezproblémové. K dispozícií je aj pivničná kobka.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 370,- euro + depozit vo výške jednomesačného nájmu 370,- euro (depozit sa po ukončení nájmu vracia) + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a vďaka svojej polohe skvelú dostupnosť do centra mesta.

Podobné realitné ponuky

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou
Prenájom 690,- €/mes.
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasouDispozícia:Celková výmera 28m2 + 34m2 terasa, situovaný na 1. poschodí (5) v bytovom dome.Vstupná hala, izba s manželskou posteľou, stavanou skriňou, pohovkou, písacím...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto / Rešetkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou 690,- €/mes. Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto
Rešetkova
prenájom