Dovolenkový apartmán na Sardínii 2-izb.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pre milovníkov čistého mora ponúkame na predaj krásne dovolenkové apartmány v známom letovisku Sardínia, situované na severe ostrova, v najužšom prírodnom zálive v celej Sardínii, cca 250 m od malého prístavu Porto Pozzo. Divoká a neznečistená príroda, prekrásne morské dná, zmes sardských skál a bielučkého piesku, krištáľové morské vody, mierne podnebie aj v zime robia z tohto kúta Sardínie naozajstný a ľahko dostupný raj.

Ponúkame na predaj 2-izb. byt 33 m2 na 1. poschodí, ktorý pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom, hlavnej spálne, kúpeľne s oknom, s toaletou a so sprchovým kútom. Z obývačky aj spálne sa dá vyjsť na verandu o rozlohe 11,50 m2, ktorá poskytuje nádherný výhľad na veľký bazén s miestami na opaľovanie obklopený okrasnými záhradami.

Apartmán sa nachádza v dovolenkovom rezidenčnom objekte "Zodiac", ktorý je vytvorený zo šiestich architektonicky odlišných budov a okrasných záhrad. Všetky jednotky majú vlastné záhrady alebo veľké verandy, na ktorých si môžete za letných večerov vychutnať morský vánok a relaxovať. Jedinečný a očarujúci centrálny bazén je obklopený miestami na opaľovanie a veľkými zelenými plochami. Veľká pozornosť bola venovaná architektonickým a stavebným detailom, ako sú tehlové chodníky, oblúky a parapety v žule, steny vo farbách "krajiny sardinky, mušlí a gaštanového dreva“ a krásne vysadené záhrady sú malými a jemnými šperkmi harmonicky ladiacimi v prírodnom prostredí.

Porto Pozzo má najbližší prístav ku Parco Nazionale dell´Arcipelago della Maddalena, so svojimi viac ako 60-timi ostrovmi a ostrovčekmi, medzi ktorými ostrov Spargi, so svojou preslávenou plážou Cala Corsara. Táto je dosažiteľná aj s malým gumovým člnom.
Obchody, lekáreň, malé reštaurácie a bary, osvetlené nábrežia robia z tejto malej dediny rybárov turistické centrum s atmosférou ešte nedotknutou, vybavené všetkým komfortom aj pre milovníkov plavidiel, bez toho, aby sa stratilo ovzdušie kľudu a relaxu, ktoré nám vedia dať len malé centrá.

Podobné realitné ponuky