Nadštand.1,2,3 izb. byty v ohradenom kondomíniu na Mierovej-vo výstavb

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Top investicia Prievoz-Mierová,.
8ks 1 izb. bytov, 18 2 izbových bytov, 19 3 izbových bytov vo vystavbe, Kolaudácia na konci leta 2017



Máme k dispozícii 8 1 izbových bytov, v 4 pôdorysných variantoch od 92800,- Eur za byt, 18 2 izbových bytov, v 14 pôdorysných variantoch od 108000,- Eur za byt a 19 3 izbových bytov, v 11 pôdorysných variantoch od 183800,- Eur za byt v práve budovanom bytovom komplexe Mierová ,ktorý je v tichej časti Prievozu hneď za bývalou krčmou Swenson Pub oproti Potápačskému Centru. Bytový komplex sa skladá z dvoch samostatných obytných budov vedených pod označením A a B.
K 19.12,2016 bolo už predaných 1 jednoizbové byty, 2 trojizbový byt a 13 dvojizbových bytov. Prebieha ďalšia rezervácia bytov.
Časť A bude ako hrubá stavba dokončená v septembri 2016 a časť B na konci roka 2016.
Kolaudácia celého komplexu je v septembri 2017. Holobyty je možné, na prianie kupujúceho,ešte počas výstavby dispozične upraviť čo sa týka vnútorných priečok. Na stavbe sú použité nadštandardné stavebné dokončovacie materiály .
Veľkosť bytových jednotiek je väčšia ako je bežný štandard.
Byty sú smerované výhľadom a lodžiami,alebo balkónmi do dvora. Od rušnej ulice je okrem zvukovej izolácie oddelený byt aj prístupovou chodbou. Obytné domy sú obklopené zeleňou stromov .
Byty orientované z bočnej strany budovy majú troj komorové sklá a tým je zabezpečené odhlučnenie týchto bytových jednotiek.V prípade záujmu o konkrétny byt zašleme i pôdorys bytu s celkovými rozmermi jednotlivých miestností daného bytu.
K bytom je možné dokúpiť podzemné parkovacie miesto alebo miesto vo dvore kondomínia. Parkovacie miesto nie je v cene bytu. Hneď vedľa vchodu do areálu je zástavka MHD -trolejbus 208.

V prípade prejaveného záujmu Vám bude mailom zaslaný dokument špecifikujúci jednotlivé 1,2.3 izbové byty stavané a ešte voľné v rámci výstavby projektu. K dátumu záujmu Vám oznámime i prípadne rezervácie, aby ste si vyberali len z voľných bytov.
Byty sú značené podľa bloku A alebo B a prvé číslo je poschodie a druhé označuje polohu bytu na poschodí.

V súčasnosti sa na stavbe intenzívne pracuje a preto priame obhliadky v areáli sú možné len po dopredu ohlásenom termíne.

Je potrebné, aby záujemca v prípade záujmu o konkrétny byt sa dopredu nahlásil s uvedením mena, telefónu a mailu. Následne Vás budeme kontaktovať ohľadom termínu stretnutia priamo s developerom projektu v našej kancelárii kde budú zodpovedané priamo ním všetky Vaše otázky ohľadne celej výstavby a termínov.

V prípade odkúpenia bytu je nasledovný postup :

1. Podpis rezervačnej zmluvy a do troch dní zloženie rezervácie vo výške 3000,-€ od podpisu rezervačnej zmluvy. Pre 3 izbové byty je rezervácia vo výške 4000,- € .
2. Po podpise zmluvy o budúcej zmluve zložiť 15% z ceny rezervovaného bytu mínus rezervácia vo výške 3000,-€ alebo 4000,-€ .

Stavebník môže doporučiť k získaniu prípadného hypotekárneho úveru spolupracujúcu banku VUB.

V prípade záujmu sa kontaktujte prosím na telefónne číslo : Kováčik -
mail :


Postup výstavby budeme priebežne mesačne pre Vás monitorovať prostredníctvom foto dokumentácie uloženej vo foto galérii.

Fotografie - Blok A zateplený s oknami a dvermi . Blok B s oknami a hotová hrubá stavba zo dňa 20.12.2016

Podobné realitné ponuky