2 izbový, rekonštruovaný byt Bratislava - Martinčeková na predaj.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 2 izbový byt na Martinčekovej ul., Bratislava-Ružinov. Nachádza sa na 2. poschodí zo 7p. obytného domu s výťahom. Celková plocha bytu je 53m2, z toho je veľká 8 m loggia, na ktorú sa vstupuje z z kuchyne a z obývačky, pivnica + 1,8m2.

Nová kompletná rekonštrukcia zahŕňa: nové bezpečnostné vchodové dvere, nové plastové okná, nové drevené dvere a zárubne, nové plávajúce podlahy v kuchyni a v chodbe, pôvodné drevené prebrúsené a prelakované drevené parkety v izbách, nová dlažba v kúpelni a na WC, nová kúpeľňa so sprchovým kútom + umývadlom so skrinkou a predprípravou na práčku, nové samostatné zrekonštruované WC, nová elektroinštalácia v celom byte /poistná skrinka, zásuvky, vypínače, ventilátory, TV zásuvka/, nové prívody a odtoky vody, nové stierky a maľovky, nová predpríprava na kuchynskú linku podľa predstáv budúceho majiteľa.

Orientácia celého bytu je na juhovýchod s výhľadom do parku. Milí a príjemní susedia, príjemné bývanie.

Obytný dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný, zateplený, nová strecha, nový výťah, nová vstupná brána, zvončeky......
Výhody: veľmi dobrá občianska vybavenosť s nákupnou pešou zónou, vzdialenosť do centra len 5 min autobusom a či trolejbusom, blízko autobusová stanica Nivy, OBI, LIDL, výborný prístup na obchvat BA, blízko škola a škôlka, zastávka MHD....

Možný úver, byt je bez akýchkoľvek tiarch.

Voľný ihneď kúpou!

Cena 116 000 eur

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II