Na prenájom 2 izbový byt Zvolen-Záhonok pri Zvol.priehrade

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BC REALITY® - dáme do prenájmu 2 izbový byt vo Zvolene na ulici Záhonok, v blízkosti Zvolenskej priehrady, s rozlohou 64 m2 na 4. posch. obytného panelového domu s výťahom. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, - výmena okien a balkónových dverí za plastové s interiérovými žalúziami, v izbách lamino podlahy. Inak je byt v pôvodnom, avšak veľmi dobrom stave. V obývačke je priestranný balkón, v chodbe vstavané skrine, príslušenstvom bytu je jedna pivnica v suteréne domu. Izba susediaca s kuchyňou je predelená vertikálnou žalúziou. V kuchyni je zachovalá pôvodná linka a kombinovaný sporák s digestorom. Jadro je z umakartových panelov. Byt je orientovaný na južnú a severnú stranu. V blízkosti kompletná občianská vybavennosť. Cena prenájmu vrátane energií 310 Eur/mesačne, platba vopred (záleží od počtu osôb). Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá vratná kaucia vo výške mesačného nájmu.

V kooperácii s našimi zmluvnými partnermi so sídlom v Banskej Bystrici zabezpečujeme:
▪ PRÁVNE PORADENSTVO pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľnosti
▪ TRHOVÝ ODHAD HODNOTY NEHNUTEĽNOSTÍ pre účely dedičského alebo súdneho konania
▪ OHODNOTENIE NEHNUTEĽNOSTI, ktorú vyková znalec z odboru stavebníctva
▪ HYPOTEKÁRNE A ÚVEROVÉ PORADENSTVO - v prípade kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom úveru Vám nami odporúčaný hypotekárny špecialista spoločnosti na jednom mieste a v priebehu jednej schôdzky vyberie a kompletne zaistí optimálny typ financovania s najvýhodnejším úrokom v čo najkratšom čase a to všetko zadarmo.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Zvolen

2- izbový byt na prenájom v novostavbe
Prenájom 550,- €/mes.
2- izbový byt na prenájom v novostavbe

Renovin reality pripravuje na prenájom nový, moderný a čiastočne zariadený 2 izbový byt.Byt:Chcete bývať v novostavbe v príjemnom prostredí, mať zo pár správnych susedov a k tomu to získať...

2-izbový byt 58.49 m2 Zvolen / Pribinova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2- izbový byt na prenájom v novostavbe 550,- €/mes. 2-izbový byt 58.49 m2 Zvolen
Pribinova
prenájom