DRAŽBA!! 2i-byt č.49, 1.p., ul. Hollého č.s.447, Žiar n.Hr.-VYDRAŽENÉ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša značka: A .kolo
Navrhovateľ dražby: „BYTOVÉ SPOLOČENSTVO DOMU č.447“, Ul. Hollého 7-15 a Dr.Jánskeho 5, 965 01 Žiar nad Hronom, IČO: , v zastúpení Ing. Dana Sláviková, predseda spoločenstva
Dražobník: AUKTION assist, s.r.o., Lovčica č.40, 966 23 Lovčica-Trubín, IČO: , Kancelária: Nám. Matice slovenskej 6, 1.p., kancelária č.10, 965 01 Žiar nad Hronom
Miesto dražby: Notársky úrad Žiar nad Hronom, JUDr. Štefan Kutenič, Ul. SNP č.147, miestnosť č.2, 1.poschodie, 965 01 Žiar nad Hronom, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj
Termín dražby: 05.09.2016 o 15:00 hod.
Predmet dražby: 2-izbový byt č.49, vo vchode č.9, na 1.p. v BD č.s.447, ul. Hollého, k.ú. Žiar nad Hronom v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Najnižšie podanie: 31 900 €
Minimálne prihodenie: 500 €
Dražobná zábezpeka: 7 000 €
Znalecká hodnota: 31 900 €
Termín obhliadky č.1: 19.08.2016 o 11:00 hod.
Termín obhliadky č.2: 02.09.2016 o 11:00 hod.
Kontaktná osoba: JUDr. Anna Holečková
Telefónne číslo:
E-mail:
Opis predmetu dražby:
Predmetom dobrovoľnej dražby je 2-izbový byt č.49, vo vchode č.9, na 1.p. v BD s.č.447, ul. J.Hollého, v k.ú. Žiar nad Hronom, v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Dispozičné riešenie:
Dom má štyri nadzemné podlažia (tri poschodia) a jedno podzemné (technické podlažie). Podzemné podlažie je prístupné hlavnými vchodmi a centrálnym schodiskom, nachádzajú sa v ňom spoločné priestory, pivnice bytov, práčovňa a komunikačné priestory. V nadzemných podlažiach sú umiestnené byty. Dom má 5 vchodov. Vo vchode sú na každom podlaží umiestnené 3 bytové jednotky, na prízemí dve bytové jednotky.
Spoločné časti domu:
Základy domu - železobetónové.
Zvislé konštrukcie – murovaný bytový dom z tehál hrúbky do 50 cm v I. NP až IV. NP, v podzemnom podlaží monolitický betón hr. do 60 cm. Priečky sú murované z tehál s povrchovou úpravou - omietka s maľbou.
Vodorovné konštrukcie - stropné konštrukcie sú železobetónové monolitické. Stropné konštrukcie sú povrchovo upravené štukovou omietkou. Schodisko je železobetónové dvojramenné, monolitické vytvorené z dielcov podesty a schodiskových ramien. Nášľapná vrstva schodísk je brúsené terazzo.
Strecha - valbová strecha, drevený krov, krytina ťažká betónová.
Klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech.
Úpravy povrchov - fasády sú upravené striekaným brizolitom, vnútorné omietky štukové.
Výplne otvorov - okná v spoločných priestoroch sú plastové. Dvere v podzemnom podlaží sú drevené rámové v oceľových zárubniach. Vstupné dvere sú z hliníkových profilov presklené.
Podlahy - v podzemnom podlaží sú betónové zatrené cementovým poterom, vo vstupnej hale a na podestách a medzipodestách schodiska je dlažba terazzo.
Spoločné zariadenia:
Rozvod plynu, elektroinštalácia, Centrálny rozvod vody - meranie spotreby studenej a teplej vody v jednotlivých bytoch, kanalizačné zvody (splaškové a dažďové), slaboprúdové rozvody, bleskozvod.
Byt č. 49 na 1. poschodí:
Ohodnocovaný dvojizbový Byt č. 49 sa nachádza na 1. poschodí (2. nadzemnom podlaží). Byt pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, predsiene, kúpeľne + WC, komory a dvoch pivníc umiestnených v podzemnom (technickom) podlaží. Byt bol kompletne rekonštruovaný.
Vybavenie bytu
Podlahy - v predsieni, kuchyni, komore a izbách laminátová podlaha, v kúpeľni + WC keramická dlažba,
Okná - plastové s horizontálnymi plastovými žalúziami,
Vnútorné dvere - hladké plné a presklené v kovovej zárubni, vchodové dvere - hladké plné v kovovej zárubni,
Vykurovanie bytu - ústredné teplovodné, vykurovacie telesá - liatinové rebrové s namontovanou regulačnou a meracou technikou,
Rozvody elektriny, istenie umiestnené v predsieni,
Rozvody vody pre teplú aj studenú vodu, vodovodné batérie, vodovodné zmiešavacie batérie sú PVC pákové, v kúpeľni na vani PVC páková batéria so sprchou,
Vnútorné povrchy - vápenná hladká omietka s náterom, v kúpeľni + WC a v kuchyni vyhotovený keramický obklad,
Vybavenie kúpeľne + WC - akrylátová rohová vaňa, keramické umývadlo a záchod so zabudovanou nádržkou v stene,
Vybavenie kuchyne - kuchynská linka nie je,
Bytové jadro - murované.
Príslušenstvo bytu tvoria dve pivnice s plochou 2,22 m2 a 3,92 m2 umiestnené v technickom podlaží bytového domu (podzemné podlažie). Podlahová plocha bytu vrátane pivnice je 64,21 m2.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Žiar nad Hronom