DRAŽBA!! 2i-byt, ul.Svitavská č.904/18-58, Žiar nad Hronom-VYDRAŽENÉ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša značka: A .kolo
Navrhovateľ dražby: Vlastníci bytov a NP v BD súp.čís.904, Ul. Svitavská č.16-26, 965 01 Žiar nad Hronom, zastúpení Stavebné bytové družstvo, Ul. Pod Donátom č.3, 965 01 Žiar nad Hronom, IČO: , Ing. Robert Mihok - prokurista SBD
Dražobník: AUKTION assist, s.r.o., Lovčica č.40, 966 23 Lovčica-Trubín, IČO: , Kancelária: Nám. Matice slovenskej 6, 1.p., kancelária č.10, 965 01 Žiar nad Hronom
Miesto dražby: Notársky úrad Žiar nad Hronom, JUDr. Štefan Kutenič, Ul. SNP č.147, miestnosť č.2, 1.poschodie, 965 01 Žiar nad Hronom, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj
Termín dražby: 25.07.2016 o 10:00 hod.
Predmet dražby: 2-izbový byt č.58 na 1.p. vo vchode č.18 v BD súp.čís.904 na ulici Svitavská v katastrálnom území Žiar nad Hronom, v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Najnižšie podanie: 24 000 €
Minimálne prihodenie: 500 €
Dražobná zábezpeka: 5 000 €
Znalecká hodnota: 24 000 €
Termín obhliadky č.1: 08.07.2016 o 15:00 hod.
Termín obhliadky č.2: 21.07.2016 o 15:00 hod.
Kontaktná osoba: JUDr. Anna Holečková
Telefónne číslo:
E-mail:
Opis predmetu dražby:
Predmetom dobrovoľnej dražby je 2-izbový byt č.58 na 1.p. vo vchode č.18 v BD súp.čís.904 na ulici Svitavská v katastrálnom území Žiar nad Hronom, v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Umiestnenie bytového domu :
Objekt sa nachádza v zástavbe bytových domov podobného typu v okresnom meste Žiar nad Hronom a bol postavený v roku 1990. Prístup k domu je z Ulice SNP, odbočením pri Bille. Vchod do domu je zo spevnenej miestnej komunikácie. V okolí domu sú plochy na parkovanie, detské ihriská. Objekt má technické podlažie a sedem obytných poschodí, má obdĺžnikové rozmery, šesť vchodov, na poschodí s dvomi bytmi, spolu vo vchode 14 bytov. V technickom podlaží sa nachádza kočikáreň, sušiareň, pivnice k bytom.
Bytový dom je napojený na všetky inžinierske siete.
Dispozícia bytu :
Byt sa nachádza na 1.poschodí v stredovej sekcii. Vstup má z chodbových priestorov do predsiene. Odtiaľ je prechod do dvoch izieb, kuchyne a sociálnych zariadení. Byt má v kuchyni zapustenú lodžiu. K bytu prislúcha pivnica v technickom prízemí domu.
Technický popis domu :
Objekt je založený na železobetónových základových pásoch s izoláciou proti vode. Nosný systém tvorí typizovaná panelová konštrukčná sústava v module 3,0 m, 4,2 m. Obvodové steny ako aj deliace konštrukcie sú vyhotovené ako prefabrikované železobetónové. Obvodové steny sú hrúbky 30 cm, vnútorné nosné steny sú hrúbky 15 cm. Stropy sú železobetónové prefabrikované. Schodisko je prefabrikované s povrchom z liateho terazza. Strecha je plochá s krytinou z asfaltových pásov. Vonkajšie omietky sú vyhotovené z omietok Dikoplast, bočná stena je zateplená kontaktným systémom. Podlahy na chodbách sú prevažne PVC. Technické podlažie a schodiskový priestor je vetrané plastovými oknami. Vstupné dvere sú plastové. Dom má hromozvod, je vybavený rozvodom spoločnej televíznej antény a telefónnymi rozvodmi.
Technický popis bytu :
Ide o dvojizbový byt v pôvodnom stave (koeficienty boli stanovené podľa predpokladanej VH, napr.čiastočný keramický obklad, krytina PVC a pod.). V súčasnosti je byt neobývaný.
Úpravy povrchov miestností sú z vápennej hladkej jednovrstvovej omietky - potrebná oprava. Okná v byte aj balkónové dvere kuchyne sú plastové s oplechovaním parapetu - v rámci obnovy bytového domu. Lodžia je presklená. Dvere sú dyhované v oceľových zárubniach. Podlahy sú v obytných miestnostiach, kuchyni, chodbe, kúpeľni a WC sú z krytiny PVC - viditeľné čiastočné poškodenie. Bytové jadro je z bukolaminátových dosák a vytvára priestor kúpeľne a samostatného WC. V kúpeľni je osadená smaltovaná vaňa, keramické umývadlo. V miestnosti WC je osadená záchodová misa. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na báze dreva - poškodené dvierka a kuchynská doska, plynovým sporákom s odsávačom pár, vyhotovený je keramický obklad. V inštalačných častiach (druhé v kuchyni) vedú všetky zvislé rozvody kanalizácie, teplej a studenej vody, plynu a ich prepojenia na vodorovné rozvody. Vykurovanie bytu je ústredné s diaľkovou dodávkou tepla do panelových radiátorov s vlastnými meračmi tepla.
Podlahová plocha vrátane pivnice je 49,89 m2.
Spoločnými časťami domu sa rozumejú: časti domu nevyhnutné na jeho podstatu a bezpečnosť, najmä základy domu, strechy, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, spoločné terasy, podkrovia, povaly, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sa rozumejú: zariadenia, ktoré sú určené na spoločné užívanie a slúžia výlučne tomuto domu, a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu. Takýmito zariadeniami sú najmä výťahy, práčovne a kotolne vrátane technologického zariadenia, sušiarne, kočíkarne, spoločné televízne antény, bleskozvody, komíny, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové prípojky.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Žiar nad Hronom