Dražba!! 2i-byt č.30, vchod č.23, 4.p. M.Chrásteka 511, ZH-VYDRAŽENÉ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

A 103/2016
Navrhovateľ dražby: Bytové spoločenstvo domu 511, Ul. M.Chrásteka 23, 965 01 Žiar nad Hronom, IČO: , v zastúpení Mgr. Monika Balážová, predseda spoločenstva
Dražobník: AUKTION assist, s.r.o., Lovčica č.40, 966 23 Lovčica-Trubín, IČO: , Kancelária: Nám. Matice slovenskej 6, 1.p., kancelária č.10, 965 01 Žiar nad Hronom
Miesto dražby: Notársky úrad Žiar nad Hronom, JUDr. Štefan Kutenič, Ul. SNP č.147, 965 01 Žiar nad Hronom, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj
Termín dražby: 08.07.2016 o 10:00 hod.
Predmet dražby: 2-izbový byt č.30, vo vchode č.23, na 4.p. v BD č.s.511, ul. M.Chrásteka, v k.ú. Žiar nad Hronom v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Najnižšie podanie: 7 100 €
Minimálne prihodenie: 200 €
Dražobná zábezpeka: 2 000 €
Znalecká hodnota: 7 100 €
Termín obhliadky č.1: 22.06.2016 o 15:00 hod.
Termín obhliadky č.2: 04.07.2016 o 15:00 hod.
Kontaktná osoba: JUDr. Anna Holečková
Telefónne číslo:
E-mail:
Opis predmetu dražby:
Predmetom dobrovoľnej dražby je 2-izbový byt č.30, vo vchode č.23, na 4.p. v BD s.č.511, ul. M.Chrásteka, v k.ú. Žiar nad Hronom, v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Dispozičné riešenie:
Bytový dom súpisné číslo 511 je postavený na parcele C-KN č. 700/46; ulica M. Chrásteka orientačné číslo 23, Žiar nad Hronom; katastrálne územie Žiar nad Hronom. Dom má sedem nadzemných podlaží (prízemie a šesť poschodí). Prízemie je prístupné zo vstupnej haly, nachádzajú sa v ňom spoločné priestory a komunikačné priestory (nie sú zriadené pivnice k jednotlivým bytom). V druhom až siedmom nadzemnom podlaží sú umiestnené byty. Dom má 1 vchod, na každom podlaží umiestnené 2 bytové jednotky.
Spoločné časti domu:
Základy domu - železobetónové pätky.
Zvislé konštrukcie - oceľový skelet v kombinácii s obvodovým murivom z voštinových tehál, v časti okenných otvorov sú obvodové závesné hliníkové panely, ostatné obvodové murivo (v časti schodiska) je z plných tehál kombinované s murivom z pórobetónových tvárnic. Priečky sú z dutých dvojdierových tehál hrúbky 10 - 15 cm, s povrchovou úpravou omietka (resp. stierka) s maľbou.
Bytový dom je vybavený dvomi osobnými výťahmi.
Vodorovné konštrukcie - stropné konštrukcie sú z oceľových nosníkov, nad ktorými sú ohýbané plechy s betónovou výplňou. Stropné konštrukcie sú povrchovo upravené stierkou s maľbou. Schodisko je oceľové dvojramenné, vytvorené z dielcov medzipodesty a schodiskových ramien. Nášľapná vrstva schodísk je PVC.
Strecha - plochá. Na streche sa nachádzajú dymové klapky pre odvetranie schodiska, jednotky DVJ pre odvetranie jadier a strojovne výťahov.
Klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech.
Úpravy povrchov - vonkajšie - v časti prízemia betónový obklad, vnútorné omietky hladké.
Výplne otvorov - okná sú hliníkové osadené do hliníkových panelov, v časti prízemia aj s kovovými mrežami. Vchodové dvere sú plastové, bočný vchod - dvere oceľovohliníkovej konštrukcie. Vnútorné dvere - drevené jednokrídlové a dvojkrídlové v kovových zárubniach, niektoré s kovovými mrežami, dvere do spoločných chodieb s umiestnenými bytmi sú drevené rámové dvojkrídlové s nadsvetlíkom osadené v drevenej zárubni.
Podlahy - vo vstupnej hale keramická dlažba, na chodbách pri bytoch a na podestách PVC,
Spoločné zariadenia:
Elektroinštalácia, centrálny rozvod vody, kanalizačné zvody (splaškové a dažďové), vykurovanie - z centrálneho zdroja - výmenníkovej stanice tepla na 1. NP, slaboprúdové a silnoprúdové rozvody - hlavná rozvodná skriňa na 1. NP, bytové rozvodné skrine a ističe na každom podlaží, bleskozvod, výťahy.
Byt č. 30 na 4. poschodí:
Ohodnocovaný dvojizbový Byt č. 30 sa nachádza v stredovej sekcii domu na 4. poschodí (5. nadzemnom podlaží). Byt pozostáva z dvoch izieb, predsiene s kuchynským kútom, kúpeľne a záchodu. Byt je bez vykonaných rekonštrukcií s typovým vybavením.
Vybavenie bytu
Podlahy - v celom byte PVC,
Okná - hliníkové osadené do hliníkových panelov s horizontálnymi vnútornými kovovými žalúziami,
Vnútorné dvere - hladké plné a presklené v kovovej zárubni, vchodové dvere - hladké plné v kovovej zárubni,
Vykurovanie bytu - ústredné teplovodné, vykurovacie telesá - panelové s namontovanou regulačnou a meracou technikou,
Rozvody elektriny,
Rozvody vody pre teplú aj studenú vodu, vodovodné batérie - vodovodné batérie sú nerezové kohútikové, v kúpeľni na vani nerezová batéria kohútiková so sprchou, v kúpeľni je demontované umývadlo,
Vnútorné povrchy - vápenno-cementová omietka s náterom, v kuchyni za kuchynskou linkou je vyhotovený keramický obklad,
Vybavenie kúpeľne / záchodu - liatinová smaltovaná vanička, stojatý záchod,
Vybavenie kuchyne - kuchynská linka vyrobená na báze dreva so smaltovaným drezom a elektrickým sporákom s elektrickou rúrou.
Ostatné vybavenie - nie je.
Podlahová plocha bytu je 39,60 m2.
Spoločnými časťami domu sa rozumejú: časti domu nevyhnutné na jeho podstatu a bezpečnosť, najmä základy domu, strechy, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, spoločné terasy, podkrovia, povaly, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sa rozumejú: zariadenia, ktoré sú určené na spoločné užívanie a slúžia výlučne tomuto domu, a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu. Takýmito zariadeniami sú najmä výťahy, práčovne a kotolne vrátane technologického zariadenia, sušiarne, kočíkarne, spoločné televízne antény, bleskozvody, komíny, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové prípojky.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Žiar nad Hronom