Predám APARTMÁNY v Podhájskej, pri termálnom kúpalisku.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme apartmány hneď vedľa termálneho kúpaliska v Podhájskej v okrese Nové Zámky. Posledné apartmány sú na prízemí, na 1. a 2. aj 3. poschodí v novej budove. Cena apartmánov je podľa rozmerov, voľné sú posledné tri v rozmeroch 33,39m2, 33,51m2 a 120m2, cena je od 51 415€, do 159 000 €, na 1., 2. a 3. poschodí. Dohoda na cene je možná. Apartmány majú predsieň, jednu, alebo viac miestností (na 3. poschodí), kúpeľňu s toaletou, súčasťou je kuchyňa a terasa, alebo veľký balkón. K štandartnému vybavavenie apartmánov patria:
protipožiarne vstupné dvere, laminátové interiérové dvere a zárubne, plastové okná s izolačným dvojsklom, plávajúce podlahy v izbách, obklady a dlažba v kúpeľni a na toaletách, sanita (umývadlo, toaleta a viacúčelový sprchovací kút), vodovodné batérie, TUV - zásobník na ohrievanie vody, vykurovacie telesá elektrické - konventory, stropné svietidlá, vnútorné inštalácie, rozvody spoločnej TV antény a rozvody internetového pripojenia, parkovacie miesto hneď vedľa objektu pre jedno auto, zabezpečené za rampou v objekte a monitorované bezpečnostnými kamerami.
Investor po odkúpení a odovzdaní nehnuteľnosti naďalej zabezpečuje bezproblémové užívanie bytu v letnom a zimnom období a bezpečnosť kúpenej nehnuteľnosti. Príjemné prostredie na oddych, v obci s termálnou liečivou vodou s jedinečným zloženim, je ako stvorené na príjemný relax.
Ubytovaní hostia majú k dispozícii v blízkosti apartmánového domu reštauráciu a relax centrum (solárium, bazén, masáž a sauna).
Ubytovanie sa nachádza cca 5 min chôdze od areálu kúpaliska a je vhodné pre rodiny s deťmi a ľudí vyhľadávajúcich kľud a pokoj.
Podhájska patrí medzi najstaršie obce na Slovensku. Samotná obec vznikla v roku 1960 zlúčením obcí Belek a Svätuša. Prvá písomná zmienka o osade Belek pochádza z roku 1075. Listinné materiály a kroniky dokazujú, že obe obce patria medzi najstaršie osídlenia na Slovensku.

V obci sa nachádzajú 2 kostoly, areál využitia voľného času v časti obce Belek, areál materskej školy, základná škola, zdravotné stredisko, pošta a vynovená železničná stanica. V letnej sezóne je k dispozícii letné kino. Najznámejšia je svojim areálom bazénov s termálnou vodou. V celej oblasti sa nenachádza žiadny priemysel, ktorý by znečisťoval ovzdušie a preto sa tu dobre cítia i ľudia s ochoreniami dýchacích ciest. Krásne lesy v okolí Podhájskej ponúkajú zaujímavé turistické trasy po celý rok. Turistickými chodníčkami možno navštíviť historické pamiatky v okolí obce, napr. zrúcaniny Paulínskeho kláštora na Mariánskej Čeladi a pod. Okolie obce Podhájska spĺňa nároky aj najnáročnejších. Okrem trávenia voľného času na kúpalisku a využívania jeho doplnkových služieb je možnosť navštíviť viacero kultúrnych, historických a prírodných zaujímavostí.
V okolí je možnosť navštíviť Nitriansky hrad, zrúcanina Gýmeš, Arborétum Mlyňany, zámok v obci Topoľčianky.

Viac info na: kontakt , , alebo laurova@reality-kontakt .sk

V cene je právny servis, zabezpečenia všetkých písomností. U nás vybavíte všetko na jednom mieste.
Vybavujeme aj hypotéky ku kúpe nehnuteľnosti, nakoľko sme certifikovanou realitnou kanceláriou a riadne zaregistrovaným členom s povolením NBS sprostredkovávať aj hypotekárne a sprostredkovateľské úvery a aj poistenia všetkého druhu.
Pracujeme s produktami všetkých bánk a poisťovní podnikajúcich na územi SR.




Ako prebieha obhliadka nehnuteľnosti?

Obhliadku vedie maklér

obhliadku vedie a so záujemcom komunikuje takmer výlučne realitný maklér!
Ak na niektorú otázku nevie odpovedať na mieste, zodpovie ju neskôr resp. si ju od predávajúceho zistí sám v príhodnom okamžiku (bežne po obhliadke telefonicky alebo e-mailom).

Maklér plnohodnotne zastupuje predávajúcu stranu a poskytne záujemcovi všetky podstatné informácie o ktoré ho požiada.
Obhliadka NESLÚŽI NA DOJEDNÁVANIE KÚPNEJ CENY. Záujemca si nehnuteľnosť na obhliadke má pozieť, a ak sa mu páči, môže oznámiť maklérovi, že o nehnuteľnosť má záujem. Až v takomto momente sa rieši cena a podrobnosti.
Nebojte sa požiadať o opätovnú obhliadku! Potvrdzuje to vážnosť vášho záujmu! Pýtajte sa, pýtajte sa, pýtajte sa. Váš maklér bude rád, ak ho budete s otázkami kontaktovať!

Záverečná povinnosť

Po ukončení obhliadky vás môže maklér vyzvať k podpisu protokolu o vykonaní obhliadky. Ide o evidenčnú povinnosť profesionálneho makléra, ktorý tým ukončí obhliadku nehnuteľnosti.
Písomná evidencia o obhliadke je nutnou podmienkou vykonania akejkoľvek obhliadky nehnuteľností v ponuke Reality-Kontakt a maklér neumožní obhliadku nehnuteľnosti záujemcom, odmietajúcim písomne potvrdiť, že vstúpili do cudzieho objektu resp. na cudzí pozemok. Treba si uvedomiť, že vstup na cudzí majetok vždy podlieha súhlasu vlastníka, ktorý má vždy počas procesu sprostredkovania možnosť vyžiadať si od Reality-Kontakt evidenciu osôb, ktoré do nehnuteľnosti vstúpili.

Podobné realitné ponuky

Exkluzívne! Predám 3 byty v bytovom dome v obci Podhájska
Predaj 189.900,- €
Exkluzívne! Predám 3 byty v bytovom dome v obci Podhájska

Exkluzívne! Realitná kancelária Real Property & Consulting s.r.o. ponúka na predaj tri byty v bytovom dome neďaleko známeho termálneho kúpaliska v obci Podhájska. K dispozícii sú dva 3...

Rekreačný apartmán 104.68 m2 Podhájska / Podhájska
NA PREDAJ Rekreačné zariadenie – Penzión so zrubom v obci Podhájska
Predaj 335.000,- €
NA PREDAJ Rekreačné zariadenie – Penzión so zrubom v obci Podhájska

Realitná spoločnosť Time4dreamsVám ponúka na predaj Rekreačné zariadenie – / Penzión so zrubom / v obci Podhájska - všetky FOTKY na našom webe time4dreams.sk- celková rozloha pozemku je 1204...

Rekreačný apartmán 213 m2 Podhájska
Na predaj dom s 10-mi apartmánmi v obci Podhájska
Predaj 159.000,- €
Na predaj dom s 10-mi apartmánmi v obci Podhájska

Ponúkame na predaj rodinný domček s 10-mi apartmánmi v kúpeľnej obci Podhájska. Dom bol postavený približne v roku 1910 z nabíjaniny a tehál. Úžitková plocha je približne 280m2.Dom prešiel...

Rekreačný apartmán 280 m2 Podhájska / belek
Predám Apartmány Podhájska
Predaj Cena v RK
Predám Apartmány Podhájska

Ponúkame Vám na predaj novostavby LUXUSNÝCH Apartmánov v obci Podhájska. Ide konkrétne o šesť moderných, slnečných apartmánov so spoluvlastníckym podielom na priľahlých pozemkoch. Samozrejmosťou sú parkovacie miesta, jazierko a priestor...

Rekreačný apartmán 0 m2 Podhájska
Predám apartmán 200m od termálneho kúpaliska v obci Podhájska
Predaj 97.000,- €
Predám apartmán 200m od termálneho kúpaliska v obci Podhájska

EXKLUZÍVNE predám pekný podkrovný apartmán s balkónom len 200m od známeho termálneho kúpaliska v obci Podhájska. Apartmán je v osobnom vlastníctve a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má plastové okná s vnútornými...

Rekreačný apartmán 40.53 m2 Podhájska / Podhájska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Exkluzívne! Predám 3 byty v bytovom dome v obci Podhájska 189.900,- € Rekreačný apartmán 104.68 m2 Podhájska
Podhájska
predaj
NA PREDAJ Rekreačné zariadenie – Penzión so zrubom v obci Podhájska 335.000,- € Rekreačný apartmán 213 m2 Podhájska predaj
Na predaj dom s 10-mi apartmánmi v obci Podhájska 159.000,- € Rekreačný apartmán 280 m2 Podhájska
belek
predaj
Predám Apartmány Podhájska Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Podhájska predaj
Predám apartmán 200m od termálneho kúpaliska v obci Podhájska 97.000,- € Rekreačný apartmán 40.53 m2 Podhájska
Podhájska
predaj