Mezonetý apartmán v Sahl Hasheesh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3011607
Mezonetový byt so súkromnou terasou s exteriérovým bazénom a výhľadom na more. Novostavba projektu Sunny Hills Spa Resort prináša možnosť investovať do apartmánov a víl v jednej z najobľúbenejších a luxusných lokalít Červeného mora, a to za veľmi dostupné ceny.

Pozostáva z dvoch rezidenčných častí, tvorených zo štúdií, jednoizbových, dvojizbových a mezonetových apartmánov, ako aj víl v radovej výstavbe. Väčšina obytných jednotiek bude mať výhľad na more alebo na bazén. Majitelia nehnuteľností budú mať k dispozícii rekreačnú zónu so štyrmi bazénmi, parkovanie a služby poskytované recepciou rezortu. Mezonety a vily budú disponovať vlastným súkromným bazénom, vily aj súkromnou záhradou. Investori majú možnosť spojiť jeden alebo viac apartmánov s cieľom vytvoriť väčšiu bytovú jednotku.

Sunny Hills Golf & Spa Resort je určený najmä pre milovníkov športových aktivít, relaxácie a mora. Vynikajúca príležitosť pre tých, ktorí chcú investovať dlhodobo, a zároveň vlastniť nehnuteľnosť pri mori, kde môžu tráviť svoj voľný čas.

Benefity a vybavenie rezortu
Bezpečnosť 24 hodín počas celého týždňa
Bazény (detský bazén, vyhrievaný bazén)
Prístup k centrálnej pláži v centre Sahl Hasheesh
95% apartmány s výhľadom na more
Splátkový kalendár
Služba elektrických vozíkov
Reštaurácie a obchody
Parkovacie miesta

Lokalita
Rezort je vzdialený 2 km od hlavnej promenády Sahl Hasheeshu, preto bude k dispozícii aj služba vozíkov tak, aby bol presun do centra mesta, ako aj na pláž čo najpohodlnejšie.

Ceny
Štúdio apartmány (>50 m2) od 32.755 $
Apartmány s 1 spálňou (75 m2) od 56.880 $
Apartmány s 2 spálňami (85,5 m2) od 64.841 $
Mezonety s 3 spálňami (>310,5 m2) od 197.368 $
Vily – 1/2 (>435 m2) od 268.440 $

Možnosti financovania
Financovanie je možné v hotovosti, alebo nasledovným spôsobom:
10% pri rezervácii nehnuteľnosti,
30% pri uzatvorení zmluvy a
60% v splátkach počas obdobia štyroch rokov.

Luxusný relax je témou tejto investície. Budete mať možnosť si vychutnať nádherný výhľad na more, odpočívať pri súkromných bazénov, plávať v krištáľovo čistej vody Červeného mora, opaľovať sa na najlepšej pláži v zálive Sahl Hasheesh-u, prechádzka sa po nábreží mesta a mať všetky športové aktivity na dosah.Bližšie informácie na tel.čísle

Podobné realitné ponuky