Atraktívna vila v lokalite Belek v Turecku pri golfovom areáli

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Atraktívna vila v lokalite Belek na predaj. Vila má vlastný bazén, záhradu a parkovisko. Vila má dve podlažia. Vila je rozdelená a uspôsobená tak, aby návšteva nebola rušená a mala svoj komfort vrátane sociálneho zariadenia.
Na prízemí nájdete veľkú priestrannú obývačku, jedáleň a kuchyňu a taktiež výstup na slnečnú terasu. Prízemie má rozlohu 125 m2.
Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 spálne. Jedna zo spální má vlastnú kúpeľňu a šatník. Dve ostatné spálne majú k dispozícii ďalšiu kúpelňu so sprchou. Všetky spálne majú prístup na priestranné balkóny. Prvé poschodie má rozlohu rovnako 125 m2.
Vila je kompletne vybavená klimatizáciou. Všetky kúpelňe a kuchyňa sú kompletne vybavené. Steny sú upravené vodeodolným náterom. Vnútorné interiérové dvere sú drevené, vchodové sú bezpečnostné.
Vila disponuje pozemkom 400 m2 s krásnou záhradou s olivovníkmi, pomarančovníkmi a množstvom kríkov. Skvostom záhrady je bazén o rozlohe 25 m2. Veľkou výhodou vily je vlastné parkovisko. Funguje tu služba, ktorá sa stará o záhradu a bazény.
Nehnuteľnosť je situovaná medzi Kadriye a Belek /časti Beleku/ v tichej no obývanej lokalite, ktorá je známa predovšetkým golfovým ihriskom Sueno. Práve golfové možnosti Beleku a jeho celoročná prevádzka v ideálnych podmienkach plus svetoznáme meno oblasti robia z Beleku jednu z najatraktívnejších lokalít Tureckej riviéry.
Nákupné možnosti potravín a Yildiz market sú v dosahu. Pláže Kadriye a Belek Park sú vzdialené 3 km. V prípade, že nemáte k dispozícii auto, je možné využiť transport “dolmuškom”. Zástavka je vzdialená cca 300 m.

Cena vily: iba 250.000,- €

Podobné realitné ponuky