Priestranný 5-izbový mezonet v blízkoti centra mesta Poprad

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam Vám na predaj krásny 5 izbový, dvojpodlažný, mezonetový byt v centre mesta Poprad. Byt sa nachádza na poschodí 1/2, bez výťahu v zateplenom bytovom dome.
Byt je po kompletnej rekonštrukcií čoho súčasťou boli plastové okná, plávajúce podlahy, stierky na stenách v celom byte, na mieru robená nová talianská kuchynská linka, bezpečnostné vstupné dvere .Úžitková plocha bytu je 173 m2.
Na prvom podlaží je obývacia miestnosť spojená so slnečnou kuchyňou, ktorá je vybavená kuchynskou linkou, sporákom, umývačkou riadu, chladničkou, mikrovlnkou a kuchynským kútom. Z kuchyne je výstup na balkón. Na prvom podlaží sa tiež nachádzajú dve menšie izby a kúpeľňa, ktorá je vybavená sprchovým kútom a WC.
Na druhom podlaží sa nachádzajú dve veľké slnečné izby s šatníkom a kúpeľňami vybavenými rohovou vaňou a WC.
Kúrenie je centrálne. Táto nehnuteľnosť sa predáva ako čiastočne zariadená, pričom zariadenie je v cene bytu. V prípade záujmu je možné dokúpiť si k bytu garáž v cene 8 500 €.
Výhodami tohto bytu sú nízke náklady na bývanie, tichá lokalita, pekný výhľad, v blízkosti sa nachádzajú obchody, škola, nemocnica, zastávka autobusu!!!

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Poprad

Pripravujeme na predaj Penthouse v Poprade s výhľadom na Vysoké Tatry
Predaj Cena v RK
Pripravujeme na predaj Penthouse v Poprade s výhľadom na Vysoké Tatry

AstonReal EXKLUZÍVNE pripravuje v Poprade do ponuky na predaj PENTHOUSE o rozlohe 250 m2, z ktorého je nádherný panoramatický výhľad na Vysoké Tatry. Apartmán poskytuje veľkorysý priestor vo všetkých 6...

5 a viac izbový byt 0 m2 Poprad