Luxusný 5 izbový penthouse s veľkou terasou, novostavba Koliba, BAIII.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE V PONUKE REB-REAL PARTNERS.

Luxusný 5-izbový penthouse sa nachádza v rezidenčnom projekte vo vyhľadávanej lokalite na Kolibe.
Byt má podlahovú plochu 183,20 m2 + terasy o výmere 155,80 m2, nachádza sa na najvyššom poschodí v bloku s najlepším výhľadom.
Byt sa predáva vrátane zariadenia, 2 parkovacích miest v podzemnej garáži a 1 pivničnej kobky.

Dispozičné riešenie:

pozostáva z predsiene, vľavo je práčovňa a vpravo je hosťovské WC s umývadlom, oproti predsiene je priestranná obývacia časť s krbom, kuchyňa s tzv. ostrovčekom a jedálenským kútom. Z obývacej časti je východ na veľkú terasu so záhradným posedením.
Na chodbe sa nachádza moderná knižnica, vľavo je pracovňa s vlastnou kúpelňou, vedľa je veľký samostatný šatník, vedľa nádherná priestranná spálňa s manželskou posteľou a komodami. Oproti sa nachádza kúpelňa so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Vedľa sú 2 detské izby.

V tomto byte boli použitélen tie najkvalitnejšie materiály, drevenné podlahy - prevedenie orech, drevenné dvere a zárubne, v kúpelniach je použitá dlažba, v izbách lepené koberce, v celom byte je klimatizácia zn. Fuji, šatník, krb, v izbách el. ovládané exteriérové žalúzie, sieťky, na oknách plisé, v celom byte je podlahové vykurovanie, v kúpelniach sú aj rebríkové radiátory, v byte je vlastný plynový kotol zn. Buderus.
Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi zn. Electrolux ako je umývačka riadu, chladnička, mraznička, digestor, sklo keramická doska, el. rúra, 2 x vínna chladnička zn. Whirpool. Byt sa predáva vrátane zariadenia, okrem drobných elektrospotrebičov.


Byt sa nachádza v tichej lukratívnej lokalite na Kolibe, ktorá ponúka nadštandardné bývanie, príjemné prostredie a rýchly prístup do centra mesta. V tesnej blízkosti škola, škôlka, pekáreň, tolejbus, tesco, dobrá občianska vybavenosť.

Info o cene v RK.

Penthouse je vhodný pre náročného klienta.

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj