PREDAJ Luxusný 5 izbový veľkometrážny byt s terasou a garážou*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj - nadštandardný 5 izbový byt v luxusnom prevedení v tichej lokalite projektu Condominium Renesaince s krásnym výhľadom na Dunaj a Rakúsko. Nehnuteľnosť je po komplexnej rekonštrukcii z konca roku 2015, pričom prešla kompletnou dispozičnou prestavbou a technologickou úpravou od podláh až po vzduchotechniku a terasy. V byte je s citom myslené na komfort z bývania do posledného detailu. Rekonštrukcia prebehla v nadčasovom modernom prevedení s logickou zmenou dispozície. Unikátna orientácia v rámci projektu majiteľom zabezpečuje v rámci celého bytu úplné súkromie a nerušený výhľad na Dunaj a Bratislavu. V celom interiéri je podlahové kúrenie, klimatizácia, pocitové osvetlenie, inteligentná štrukturovaná kabeláž a bezpečnostné zariadenie. Poskytuje množstvo odkladacieho priestoru ako formou šatníkov a vstavaných skríň, tak skladom pri priestrannej kuchyni.
Byt je dispozične logicky rozdelený na dennú časť orientovanú na Juh, ktorú tvorí komfortná vstupná hala, presvetlená obývacia izba s dominantným krbom a priamym vstupom na veľkú terasu, elegantne oddelenou priestrannou kuchyňou sklenenou stenou a dverami, veľkou jedálňou s loggiou a komorou. Nočnú časť bytu orientovanú na Východ tvorí hlavná spálňa s balkónom, vlastnou kúpeľňou, práčovňou a šatníkom. Detská izba so vstavaným šatníkom, hosťovská izba, priestranný šatník a druhá kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom.
Hlavná terasa z obývacej izby je dimenzovaná na umiestnenie Jacuzzi, má prívod vody a elektrickej energie. K bytu prislúcha priestranná pivnica, dve garážové státie a podiel na spoločnom priestore medzi dvoma bytmi na podlaží, ktorý slúži ako umiestnenie klimatizačných jednotiek, technologických zariadení k bytu a takisto ako odkladací priestor. Nehnuteľnosť je aktuálne prenajatá a môže tak byť aj zaujímavou investičnou kúpou. TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky