Na predaj 5 izbový byt s balkónom a záhradou, Trnava ul. Sladovnícka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj priestranný zrekonštruovaný 5 izbový byt s balkónom nachádzajúci sa na 1/1 poschodí v tehlovom bytovom dome v Trnave na ul. Sladovnícka.Dispozične pozostáva z priestrannej chodby,menšej izby, troch neprechodných izieb, murovanej kúpeľne so sprchovým kútom a s WC a priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou. Byt je kompletne zrekonštruovaný, klimatizovaný, ma vlastný plynový kotol. V byte sú odhlučnené plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka na mieru so vstavanými elektrospotrebičmi, nové interiérové dvere vrátane zárubní, nové obklady,nová dlažba, nová sanita. Celková výmera bytu je 110 m2+ balkón, pivnica a časť záhrady vo dvore bytového domu len pre obyvateľov bytovky. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť: potraviny,škola, škôlka, City Aréna, autobusová zastávka 1min., dobré napojenie na diaľnicu D1.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:







Podobné realitné ponuky

Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!
Predaj 750,- €
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!

Ponúkame na prenájom 5 izbový byt v rodinnom dome. Samostatný vstup.Vhodné pre pracujúcich nájommníkov - max počet 7 osôb.Pre bližšie info volajte Ing. peter Karcol, 0907 037 777...

5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach! 750,- € 5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice predaj