Na predaj 2 izbový byt na ulici Komenského v Trebišove.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 2 izbový byt na ulici Komenského v Trebišove. Byt sa nachádza na 6. poschodí murovaného tehlového bytového domu, byt je po úplnej rekonštrukcii, má murované jadro, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, zastrešený balkón a k dispozícii je aj pivnica. WC a kúpelňa sú oddelené, k dispozícii je aj malá komôrka. Všetky steny boli prestierkované, v izbách sú upravené stropy so zapusteným bodovým osvetlením.
Bytový dom bol čiastočne zrekonštruovaný v lete 2013, v rámci nej bola zateplená pivnica, vymenené stupačky a okná na schodišti a vykonaná GO výťahu. Na budúci rok, 2017, je vlastníkmi dohodnuté zateplenie bytového domu, výmena strechy a výťahu.
V blízkosti je kompletná občianská vybavenosť a veľmi dobré dopravné spojenie (v tesnej blízkosti stanice SAD a ŽSR).
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím : Róbert Képes, tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Byty, Trebišov