Na predaj 3 izbový byt, Komenského, Prešov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový slnečný a teplý tehlový mezonet na 2. poschodí v novostavbe bytového domu o rozlohe 70 m², ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou- jar 2016, bez akéhokoľvek užívania.
- nové rozvody elektriny + nové vypínače a zástrčky
- nové jemné sadrové stierky
- nové prípojky vody a odpady
- nové radiátory
- nová plávajúca podlaha v celom byte
- nové interiérové dvere s obložkovími zárubňami
- nové plastové okná v celom byte
-nové vchodové bezpečnostné a protipožiarné dvere
- nová sanita v kúpeľni a WC geberit (umývadlo+ skrinka, vaňa, komplet príprava na práčku, batérie)
- nové obklady a dlažby
- príprava na kuchynskú linku ( voda, indukčná doska, LED, umývačka riadu, zástrčky,digestor)
- v byte je vlastné kúrenie a ohrev teplej vody cez kondenzačný kotol na ktorý je záruka 2 roky
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou v r. 2014 - nová strecha, odkvapy, zateplenie minerálnou vatou a nová fasáda, nové plastové okná a dvere, zvončeky. Má vytvorený energetický certifikát. V byte sú všetky inžinierske siete ( funkčné a pripojené P,V,E).Náklady na vykurovanie cca 80 €/ mes. Byt je ihneď voľný.
V okolí je kompletná občianska vybavenosť- centrum 4 min. peši, v blízkosti školy, MHD, pokojná lokalita, parkovanie vo dvore, obchody, reštaurácie, športoviská, cyklochodník, množstvo zelene. Cena: 87 000 € . V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si, prosím, ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku Adriánu Vatrályovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Byty, Prešov