Na predaj 3-izbový byt Štós - Kúpele, Košice - okolie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký 3-izbový byt v krásnom prostredí v Kúpeľoch Štós. Byt o výmere 72 m2 sa nachádza na 5. poschodí z piatich v bytovom dome s výťahom. V byte bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia: plastové okná, plávajúca podlaha. Rekonštrukcia bytové domu je plánovaná na budúci rok vrátane balkónov a zateplenia domu. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Obec Štós sa nachádza približne 50 km od Košíc v malebnom prostredí zmiešaného lesa v juhovýchodnej časti Slovenska na hranici Spišského Rudohoria a Slovenského krasu. Kúpele Štós majú liečivú klímu stupňa stimulácie 1, s typickými prvkami horského prostredia. Hlavným indikačným zameraním Štósu je liečba dýchacích ciest. Kúpeľný park je národnou kultúrnou pamiatkou. Na rozlohe 4,5 ha rastie viac ako 200 druhov vzácnych drevín a rastlín. Architektúru parku dotvárajú vodné prvky (kaskády, potok, fontány, jazierka), ako aj galéria v prírode s dielami akad. sochára Vojtecha Löfflera, ktorý žil a tvoril v Kúpeľoch Štós. Obec má vhodnú lokalitu na zimné športy a letnú turistiku.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o., JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice-okolie