P R E D A N Ý Na predaj 1,5-i byt v Moldave nad Bodvou, Námestie mi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

P R E D A N Ý So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 1,5-i byt v Moldave nad Bodvou , na Námestí Mieru. Byt má rozlohu 40 m2. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na 7. poschodí 8-poschodového zatepleného bytového domu s novým výťahom. Byt je po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii, pôvodne 1-izbový byt je prerobený na 1,5-izbový s priestrannou kúpeľňou, spálňou a kuchyňou prepojenou s obývacou časťou.
Popis bytu: nové plastové okná, murované jadro, stierky, nová elektroinštalácia, plávajúce podlahy, obklady, znížené stropy s bodovým a LED osvetlením, kuchynská linka s novými spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a WC, nový nábytok, nové interiérové dvere. K bytu patrí kumbál aj pivnica.
V blízkosti bytu je dobrá občianska vybavenosť a bezproblémové parkovanie. Cena bytu vrátane zariadenia je 38500,-- Eur. Uvedená cena je bez provízie pre RK. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice-okolie