Na predaj 3 izbový byt na Ludmanskej ulici,Košice-Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj pekný, slnečný 3 izbový byt na Ludmanskej ulici, OV, o výmere 70 m2, s loggiou, naachádza sa na 13 / 13.poschodí, nad bytom sa nachádzajú ešte technické priestory, strecha je nová. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozičného riešenia.
Murované bytové jadro, nové rozvody elektriny, plastové okná v celom byte, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere ADLO, vymenené stúpacie rozvody, zasklená loggia, radiátory, plávajúce podlahy, veľký murovaný sprchovací kút, kuchynská linka na mieru, vstavaná mikrovlná rúra (AEG), varná plynová 5 doska (BOSCH), digestor (Electrolux), umývačka riadu (AEG), sadrokartónové stropy, omietky, veľká vstavaná skriňa na mieru v spálni aj v predsieni, barový pult v obývačke. K bytu prináleží komora na chodbe (2m2) a pivničná kobka na prízemí. Bytový dom prešiel rekonštrukciou (interiér aj exteriér), dva nové výťahy (z toho jeden nákladný), kamerový bezpečnostný systém, slušní susedia. V prípade záujmu možné ponechanie kompletne zariadeného bytu.
Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra (2min pešo od Auparku), kompletná občianská vybavenosť, v blízkosti bytového domu sa nachádza materská aj základná škola, tiež nové detské ihrisko. Cena 96500 EUR, bez provízie RK. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice IV