Na predaj 2 izbový byt v Košiciach, Dargovských hrdinov - Krosnianska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDAJ POZASTAVENÝ DO 30.4.2016
Na predaj veľký 2-izbový byt v novostavbe na Krosnianskej ulici v Košicaich,sídlisko Dargovských hrdinov - Furča.
Rozloha bytu je 58m2 a nachádza sa na prízemí. Bytový dom má vlastnú kotolňu, pivnice a parkovisko.
Byt bol skolaudovaný v roku 2008, v izbách je plávajúca podlaha a na chodbe a v kúpeľni dlažba. V okolí bytového domu je veľmi dobrá občianska vybavenosť – obchodné centrum, poliklinika, pošta, polícia, škola, škôlka, kostol, detské ihrisko a neďaleko aj lesopark. Úžitková plocha 58 m2. Celková plocha: 58 m2. Stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý. Energetický certifikát: Nemá. Nezariadený. Kúpeľňa: bytové jadro - murované, klasická vaňa, umývadlo. Podlahy: Plávajúce podlahy, Dlažba keramická. Okná: Plastové okná. Kuchyňa: Zánovná kuch. linka. Dopravné spojenie: MHD, Príjazd osobným autom, Príjazd nákladným autom. Parkovanie: vyhradené parkovanie. Vedľajšie priestory: Pivnica. Služby: MŠ, ZŠ, Lekár, Pošta, Banka, Obchodný dom, Obchod, Športovisko, Zastávka MHD. Elektrické pripojenie: 230 V. Kanalizácia: Verejná kanalizácia. Vodný zdroj: Verejný vodovod. Plyn: Zemný plyn. Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice III