Na predaj 3 izbový byt v Košiciach - Cesta pod Hradovou, v osobnom vla

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj útulný čiastočne rekonštruovaný byt v Košiciach, na sídlisku Podhradová, na štvrtom poschodí. Na bytovom dome, v ktorom sa byt nachádza prebieha kompletná rekonštrukcia a zateplenie. Strecha bytového domu bola kompletne rekonštruovaná minulý rok. V byte sú plastové okná aj plastové vyklápacie balkónové dvere, balkón, menené zánovné interiérové a vchodové dvere, plávajúce podlahy a kvalitné parkety. Jadro nebolo menené za murované ale je upravené. Byt umožňuje príjemné bývanie bez nutnosti okamžitých rekonštrukčných prác a prípadné úpravy bytu do budúcnosti na obraz budúceho majiteľa sa dajú realizovať postupne, s prijateľnými investíciami. Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite Košíc, v blízkosti sú zabehnuté potraviny, škola, škôlka, lekár, zastávka autobusu pár desiatok metrov, kostol, reštaurácia, kaviareň, slušný vchod a susedia, výhodná cenová ponuka. Lokalita je známa absenciou výťahov.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo .

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice I