Apartmán v horskom prostredí Vysokých Tatier

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj apartmán v krásnom prostredí Vysokých Tatier, v obci Veľký Slavkov. Apartmán je o výmere 44,03 m2 a má balkón. Izba je spojená s kuchynkou. Kuchynský kút je vybavený chladničkou, mikrovlnnou rúrou, dvojplatničkou a varnou kanvicou. V izbe sa nachádza manželská posteľ a možnosť 2x prístelku a je vybavená TV/SAT. V apartmáne je internetová prípojka.

V areály sa nachádza celoročne otvorená reštaurácia so svojou vynikajúcou kuchyňou. Pre deti je vybudovaných viacero preliezačiek a šmýkačiek, pre tých starších je možnosť posedenia pri vonkajších krboch zakrytých altánkom. K dispozícii je futbalové ihrisko. Obec Veľký Slavkov sa nachádza pod Slavkovským štítom len 2 km od Popradu a 7 km od Starého Smokovca. Atraktívnosť prostredia je bezhraničná vzhľadom na blízkosť viacerých turistických atrakcií. V lete sú veľkým lákadlom turistické trasy, cykloturistika, jazda na koňoch, tenis, paragliding, splav a rafting v Pieninách, aquapark Aquacity alebo Lomnický golfový klub. V zime svoje služby ponúkajú viaceré lyžiarske strediská: Starý Smokovec, Jamy- Tatranská Lomnica, Lopúšna dolina, Štrbské Pleso, Ždiar alebo sa ponúka možnosť korčuľovania na zimnom štadióne v Poprade. Milovníkom kultúry a histórie sú určené galérie, múzeá, kiná a pod.

Ponúkame Vám to čo na Slovensku ešte nikto neponúka. V prípade Vášho záujmu následného zhodnocovania investície do kúpy apartmánu ponúkame pri podpise kúpnej zmluvy, uzavretie nájomnej zmluvy s našou partnerskou cestovnou kanceláriou na prenájom apartmánu. Cestovná kancelária podpíše s Vami nájomnú zmluvu podľa dohody na 9 rokov, kde Vám bude každý rok vyplatená suma výške 5% kúpnej ceny. Navyše budete mať apartmán k dispozícii pre Vás, Vašu rodinu, priateľov, známych jeden týždeň v zimnej sezóne, jeden týždeň v letnej sezóne.

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Prešov