Hľadáme pre klienta 2 až 3-izbový byt na prenájom v širšom centre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava
55 m²
prenájom - 2-izbový byt
800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

621x zobrazená v zozname / 124x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

Vážení majitelia bytov, spoľahlivá realitná kancelária s viac ako 22-ročnou praxou na trhu aktívne hľadá pre nášho klienta 2-3 izbový byt na prenájom v širšom centre Bratislavy (Ružinov, Nové Mesto, prípadne aj Staré mesto). Máme pripraveného záujemcu, ktorý hľadá svoje nové bývanie do celkovej ceny 800 eur mesačne, vrátane energií.

Požadujeme:


Lokalitu s dobrou dostupnosťou na Račianske mýto a Business centra na Plynárenskej (napríklad v blízkosti nemocnice Ružinov alebo Kaufland Nové Mesto).
Byt vo výmere 2-izbového, alebo 3-izbového bytu s výťahom a vaňou
Udržiavaný stav bytu, vhodný na okamžité nasťahovanie.

Mesačný nájom do 800 eur vrátane energií.



Ponúkame:
Overeného a spoľahlivého klienta s jasnou predstavou o svojom budúcom bývaní.
Jedná sa o mladú profesionálku v oblasti kybernetiky s malým 1,5 ročným dieťaťom. Pani pracuje na Plynárenskej ulici a dieťatko chodí pravidelne do jasličiek na Račianskom mýte.
Profesionálny prístup a rýchle vybavenie prenájmu.
Komplexné poradenstvo a asistenciu počas celého procesu prenájmu.

Ak vlastníte byt, ktorý spĺňa uvedené kritériá a chcete ho efektívne a bezpečne prenajať, neváhajte nás kontaktovať. Ponúkame nielen sprostredkovanie prenájmu a prípravu kvalitnej nájomnej zmluvy, ale aj širokú škálu ďalších služieb súvisiacich s nehnuteľnosťami, vrátane právneho poradenstva, finančného poradenstva a iných.

Pre bližšie informácie zavolajte, napíšte mail na alebo reagujte cez portál na tento inzerát.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca, hypotekárneho poradcu a právnika.
Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke kluc.sk.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Statusaktívne